2777
2789
عنوان

دعوای من و مادرشوهرم

259 بازدید | 10 پست

حدود چند ماه پیش دعوای خیلییییی بدی باهم کردیم و مث همیشه من سکوت کردم ک خاک برسرم کنن، توی دعوا ب خانوادم توهین کرد ب شوهرم گف از وقتی ک این پاشو گذاشته روی فرش خونم رزق و روزی از توی زندگیم رفته، جفتتون از خونه ام برید بیرون نمیخام ببینمتون، همه پسر داماد میکنن راحت میشن من داماد کردم بدبخت کردم ب شوهرم میگفت ک

ادامه داره

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

خا

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بهت گفتم چشم و گوشت رو باز کن دست هرکسی رو نگیر برای ازدواج، خیلی ببخشید بهش گف تو بی،،،،، خا،،، یه ای نمیتونی زنتو مدیریت کنی

من فقط ب شوهرم میگفتم بس کن کش نده دعوا رو

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

اسی زود باش کلی کار ریخته رو سرم منتظرتم

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

برگشته ب من میگه مرگه بس کن خیر نبینی از زندگیت 😐😶رفتی براش دعا گرفتی ک اینجوری شده

بچه ها اصلا نمیتونم حرفاشو فراموش کنم ن ادم کینه ایم نه سخت چون همیشه میگم باید ببخشم تا خدا هم از من بگذره و ببخشه

اما این آدمو نمیتونم ببخشم، قبلا صفر تا صد خونه اش رو مرتب میکردم همه جارو اماالان دست ب یه لیوان هم نمیزنم

چرا فرهنگ خانواده هااین مدلی؟ حتمن ما باید دعوایی باشیم باید هردقیقه باشوهرم بحث کنیم اصلا انگار ک ما ارومیم ی سیخ ب همه جای اینا میکنن

شما بودین چجوری کنار میومدین؟؟؟؟؟؟؟

چرا فرهنگ خانواده هااین مدلی؟ حتمن ما باید دعوایی باشیم باید هردقیقه باشوهرم بحث کنیم اصلا انگار ک م ...

من همیشه بعد دعوا قهر میکنم خونش نمیرم توی دعوا هم هرچی بگه جوابشووووو میدم دلم خنک میشه هیچوقت هم دعواهارو به شوهرم نمیگم 

هیچوقت هم نمیبخشمش کلا کینه ای هستم