2777
2789
عنوان

چاقی

36 بازدید | 3 پست

دیگه از خودم حالم بهم میخوره .تقریبا۸کیلو اضافه وزن دارم.دکتر تغذیه رفتم فقط هفته اوّل دو کیلو کم کردم اما سریع برگشت هرچند رعایت میکنم.پیاده روی هم دارم هرروز.هرروز که میرم رو ترازو به جای کم‌شدن زیاد میشم.نمیدونم چ کار کنم.هرداروی لاغری هم گرفتم بعضی خاش پنج کیلو کم میشم ولی به محض قطع کردن دوباره میرم سر وزن اول .بگم که خیلی کم خوراکم و رعایت هم میکنم

چیزایی که گفتی مدت طولانی رعایت میکنی یا اینکه ول میکنی و دوباره میای سراغش چمدماه رعایت کردی؟

پیاده‌روی چند ساله هرروز دارم.غذا خوردنم که گاه رعایت نمیکنم مثلاً موقعی که بیرون غذا میخوریم یا مهمون دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاده‌روی چند ساله هرروز دارم.غذا خوردنم که گاه رعایت نمیکنم مثلاً موقعی که بیرون غذا میخوریم یا مهم ...

ببین برای کاهش وزن عجله نکن یه رژیم نرمال همراه با ورزش که همیشه رعایت بشه

مامان منم کلی پیاده روی میکنه ولی تغذیه رو رعایت نمیکنه همیشه هم میگه چرا من لاغر نمیشم😂

صبور باش و خودت و کنترل کن اضافه وزنت زیاد نیست به مرور کم میشه هروقتم غذای بیشتر یا پرانرژی تر خوردی بیشتر ورزش کن تا اثرش جبران شه

بعضی وقتا واقعا سخته ادم خودشو کنترل کنه و چیزای خوشمزه رو نخوره😁