2821
2789
عنوان

حس میکنم نمیکشم

50 بازدید | 13 پست

انگار دیگه برا کنکور و نهایی نمیکشم نمیفهمم امسال چم شده

از اسفند کنکوری خوندن و ول کردم امسالم کلا مدرسه نرفتم غیرحضوری بودم همه چی عالی بود تا اسفند ترازام روز به روز بالاتر میرفت ولی بعدش چنان افت کردم که الان حتی مطالبی که خوندمو یادم نمیاد

نهم با معدل ۲۰ اومدم تجربی دهم ۱۹.۵ یازدهم ۱۸.۷۵ ولی الان هیچی بارم نیست حتی یه سوال ساده ریاضی هم نمیتونم حل کنم نه مشتق میفهمم چیه نه فیزیک نه شیمی استیوکیومتری و هم یادم رفته حتی موازنه رو انگار هیچ وقت نخونده بودمشون💔 نمیفهمم چطور برا مامان بابام توضیح بدم اینایی که خونده بودم و بهترین ترازو داشتم و نه میفهمم نه چیزی ازش یادم میاد تشریحی که کاملا صفرم چون کل تمرکزم رو تستی بود

نمیدونم چیکار کنم بیخیال کنکور بشم و برم سرکار تابستون یا نه😭 دلم میخواد بمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اردیبهشت اکثر بچه ها خسته شدن همین خود من تو عید ۱۴ ساعت مطالعه داشتم اما الان ۶ الی ۹ ساعت اینو گفتم بدونی این بیست روز خیلی مهمه اگه تلاشدو بکنی میتونی از خیلیا جلو بزنی فقط کافیه بخوای

دعا کن برام عزیزم

ایشالا که میتونی نتوستی هم اشکال نداره مهم اینه بعد اینکه متوجه اشتباهت شدی سعی کنی از اون لحظه به بعد جبران کنی به شکست هم فک نکن البته شکست هم بخشی از موفقیته موفقیت وقتی لذت بخشه که شکست بخوری همین خوده ایلان ماسک با اون همه ثروت بارها تو زندگیش شکست خورده

۴ ماهه کلا درس خوندن و گذاشتم کنار قبلا بین ۸ تا۱۰ بود

خیلیا بعد تعطیل شدن درسو کنار گذاشتن و خیلیا هنوزم نمیخوان شروع کن چون فک میکنن دیگه تلاش کردن فایده ای نداره اما تو فردا با قدرت شروع کن الانم برو بخواب که فردا انرژی داشته باشی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز