2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دوبار اربعین رفتیم ولی بخاطر گرمای هوا اون مسیر مشایه رو با ماشین رفتیم ولی تو شهرا همش پیاده بودیم. تجربم اینه ک هرچقدر میتونی کولت سبک باشه اگر امکانش هست با یکی دیگ کوله شریکی بردارین. نون تافتون خشک کن مث بیسکوییت کنادت داشته باش کیکی چیزی ام میتونی بردار گاها غذا گیر نمیاد گرسنه نمونی

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

من دوبار رفتم ولی تو گرما نه وقتی که هوا خوب بود، میدونم تو این گرما خییییلی سخته

من پارسال کربلا بودم به لطف خدا، تقریبا گرم ترین زمان

اما نمیدونم پیاده روی چطور باشه شرایط

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

منم خیلی دلم میخواد میخواستم بدونم خیلی سخته؟ چقدر طول میکشه؟ با بچه میشه رفت؟

سلام عزیزم 

من پارسال قسمتم شد 

سخت هست ولی شدنیه 

خود عراقی ها خیلی با بچه میان 

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

توصیه ام اینه اصلا بچه نبر مخصوصا اگ زیر ۵ سال هست. هوا بشدت گرمه آدم بزرگ ممکنه مریض شه چه برسه به بچه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

فقط اینکه رفتی از مسیر نخلستان برو حتما از طریق العلما برو 

چون مسیر اصلی خییییییلی شلوغه و موکب ها و محل اسکان ها شلوغ 

ولی طریق العلما یذره طولانی تر ولی خلوت تر و جای خواب و استراحت فراوون و سرسبزتر 

دیگه اینکه خوراکی با خودت هیچی نبر . کفش راحت ببر ضد افتاب . تا میتونی کوله ت سبک باشه. یه کیف کوچولو درست کن بنداز گردنت مدارک و پول بزار داخلش 

من سه بار رفتم 

سلام عزیزم  من پارسال قسمتم شد  سخت هست ولی شدنیه  خود عراقی ها خیلی با بچه میان&n ...

خدا رو شکر بچه کوچک نیست، اما برای آب و غذا نگرانم، مسیر چیزی پیدا میشه آدم بخره؟

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

ما دوبار اربعین رفتیم ولی بخاطر گرمای هوا اون مسیر مشایه رو با ماشین رفتیم ولی تو شهرا همش پیاده بود ...

اصلاااااا محاله غذا گیر نیاد 

ما که دیگه داشت حالمون بهم میخورد از بسسسس بهمون تعارف میکردن 

خدا رو شکر بچه کوچک نیست، اما برای آب و غذا نگرانم، مسیر چیزی پیدا میشه آدم بخره؟

آب و غذا که اصلا نگران نباش چون تمام طول راه موکبه و عراقی ها سنگ تموم گذاشتن اصلا باورت نمیشه 

فقط گرما مساله است و سرویس بهداشتی و حمام 

ببین بچه ات چقدر میتونه گرما رو تحمل کنه چون واقعا گرمه 

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

با بچه اصلاااا خیلی خیلی اذیت میشن

مگر اینکه خانوادگی چند نفر آدم سبک بال باشین کمکت کنن و همه مسیرهارو با ماشین برید 

بچه رو نبر