2777
2789
عنوان

بیاید ببینید خالم چی میگه🤦

1179 بازدید | 89 پست

پریروز با زن داییم که همسنمه قرار گذاشتیم بریم خرید برای سه شنبه 

منم گفتم به همسرم میگم بدون ماشین بره سر کار که ماشین بمونه برای خرید رفتن ما 

خلاصه همسرم ماشینو نبرد و من منتظر بودم که ببینم زن داییم میگه چه ساعتی بریم 

ساعت ۲ زن داییم زنگ زد که برنامه رو کنسل کنیم و من می‌خوام یکی از دوستانم رو شام دعوت کنم 

اینم بگم دوستشو منم میشناختم و رفت آمد داریم با هم و دوست مشترکمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب؟؟؟؟

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

خوشگلا لطفا لایکم کنید گم نکنم تایپیک رو.

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

شروع شد

بچکووون

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

منم گفتم اوکی دیگه چی بگم اگه اینجوری میخوای🥴

از اون طرف قرار بود برای چهارشنبه دختر من و دختر همین داییم با خالم برن مدرسه ای که خالم کار می‌کنه برای اردو 

مدرسه خالم نزدیک خونه مادر منه 

زن داییم گفت من اول صبح با اسنپ بچمو میبرم و منم قرار بود شب بچمو ببرم خونه مادرم 

گفتم میرم آرایشگاه ساعت ۶ و از اونجا دخترمم میبرم خونه مادرم میزارم که صبح نخوام زود بیدارش کنم

یهو دیدم خالم زنگ زد که تو ساعت ۱۱ دختر خودتو بردار و برو بچه دایی هم بردار و ببر بزار خونه مادرت جفتشونو🥴

منم گفتم من نمیتونم چون دیگه ساعت ۸ بیام خونه نه حوصلم میاد که دوباره لباس بپوشم برم و هم اینکه سختمه ۱۱ شب بخوام تازه برم 

اگه بچش میاد من ساعت ۸ میرم اونم میارم اگه میخواد پیش بچه مهمونشون باشه دیگه خود مادرش می‌دونه چه کنه و من مسئولش نیستم

خالمم شاکی شد که چرا تو اخلاقت بده و ...

از اونور آخر شب اون یکی خالم زنگ زد که چرا خاله بزرگه رو ناراحت کردی و مگه چی میشد می‌رفتی ۱۱ بچه دایی هم برمیداشتی و ...

امروز هم خاله کوچیکه زنگ زده که تو کلا ناسازگاری و اخلاقت گنده🥴

خب منم گفتم میارمش ولی ساعتی که خودم می‌خوام برم نه ساعت ۱۱ شب

میشه اولین تاپیکی ک با اکانت زدم... ینی همون که امشب نامزدی کسی دعوتم ک منو میخواسته! 

گزارش بزنی؟ دعات میکنم💕

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡