2777
2789

دلیلشو نمیدونم فقط میدونم قبلا اینجوری نبودم ولی الان یه ساله که اینجوری شدم (از وقتی کار تو بیمارستانو شروع کردم)

هیچ چیزی تو این دنیا منو به وجد نمیاره، و برعکس هیچ چیزی احساساتمو برانگیخته نمیکنه

دیگه از دیدن نوزادا و بچه ها ذوق نمیکنم (انگار که یه جسم بی جون باشن)

دیگه نسبت به هیچ بنی بشری احساس خاصی پیدا نمیکنم( چه جنسی چه عاطفی)

حتی دیدن صحنه مرگ آدما تو بیمارستان هم دیگه روم تاثیری نداره

نسبت به همه چی سِر شدم🙃

اگه هنوز احساسی تو‌قلبتون جریان داره قدرشو بدونین دوستای خوبم♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بیرون از تاپیکم تاپیک دیگران جای کامنت های بی ربط و شخصی نیس کی میخواین اینو بفهمین؟

ببخشید عزیزم

معذرت میخوام 

کاربری دو نفر  زمستون برفی و گرد آفرید شاهنامه قدیمی❤️                    
جنس مخالف عالیه سنگ شو منم میخام سنگ شم  یادم باشه یکی همدم منه ک ب وقتش میاد  پسرای ...

من خیلی وقته که نسبت به جنس مخالف هیچ حسی ندارم (از بس که اطرافم خیانت و دروغ دیدم به هیچکدومشون اعتماد ندارم به هیچ عنوان)

من خیلی وقته که نسبت به جنس مخالف هیچ حسی ندارم (از بس که اطرافم خیانت و دروغ دیدم به هیچکدومشون اعت ...

افرین منم پشیمونم بابت دوستی هایی ک داشتم البته مجازی بود ولی خب وقتم گرف فقط 

الان میبینم همونا تا نصب شب آنلاین و دختر بازی

واقعا حیف دختری مث من ک  با این دیوها بوده ههی 

افرین منم پشیمونم بابت دوستی هایی ک داشتم البته مجازی بود ولی خب وقتم گرف فقط  الان میبینم همو ...

اشکالی نداره عزیزم به چشم تجربه نگاه کن بهش، اگه این تجربه ها نباشن پس آدمیزاد چجوری رشد کنه و پخته بشه تو زندگی؟

یه جمله بود که میگف زندگی تا وقتی یه درسیو‌یاد نگرفتی انقدر تکرارش میکنه که بالاخره یادش بگیری

جمله درستی بود واقعا