2777
2789

مخصوصا دانشگاه هایی ک با شرط معدل اینا هست هر ادمی از هر فرهنگ و از شهری میاد و متاسفانه ادمای بدردبخوری توش نیست امروز با یکی دعوام شد باورتون نمیشه چه حرفای رکیکی شنیدم تو این دانشگاه خراب شده نمیخام پامو بزارم دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو دانشگا ترم اول با یک دختر دیوانه دوست شدم و از پشت بم خنجر زد و منو وارد بازیه بدی کرد به هرحال بگذریم درس عبرت شد که به هیچکس اعتماد نکنم . تو دانشگاه درس های زیادی گرفتم و یادگرفتم مستقل باشم

چه ربطی به دانشگاه داشت ؟ مثلا دانشگاه های خیلی معتبر همه با فرهنگ و شعور بالا هستن 

کلی گفتم کلا دانشگاه از مهد کودک بدتره ولی مثلا بستگی ب شانس داره کیا باشن هم ترمیت ادمای لول بالا یا کسایی ک بویی از شعور نبردن

ببین زندگی همینه جامعه همینه اجتماع همینه ادم نمیتونه بخاطر اینجور آدمها بشینه توخونه و ن تفریح کنه ن درس بخونه ن پیشرفت کنه ن دانشگاه بره ن حتی سرکار بره که مبادا پستش به ادمهای پی که خلاف باب میلمونن بربخوریم پس چطوری زندگی رو ادامه بدیم بله اگه قصد خانه داری هست و کلا بیرون نمیخاین باشین کمتر به ادمها برمیخوریم ولی این نسخه براهمه نیست آدم هرچی اجتماعی گریز بشه به صرر خودشه ولی اینم بگم برا شرایط بهتر بودن باادمهای بهتر باید تلاش کرد طبیعتا شرایط دانشگاه فرهنگیان مثلا دولتی ادمهایی که اونجان خط قرمزهایی رو بهتر رعایت میکنن البته نمیشه زیاد ربط بدی دلی خوب تاثیر گذاره محیط با محیط اگرنه تو بهترین دانشگاهم میشه ادمهای بدی میدا کرد ولی هوب به مراتب کمترن

کلی گفتم کلا دانشگاه از مهد کودک بدتره ولی مثلا بستگی ب شانس داره کیا باشن هم ترمیت ادمای لول بالا ی ...

یکی از معایب دانشگاه همینه واقعا 

ادمای مختلف با فرهنگ و ادبیات مختلف دور همدیگه جمع نیشن

😐🤷🏻‍♀️
ببین زندگی همینه جامعه همینه اجتماع همینه ادم نمیتونه بخاطر اینجور آدمها بشینه توخونه و ن تفریح کنه ...

من ولی شرم میکنم با بعضی ادمای کثیف و بددهن تو ی جا و ی کلاس درس بخونم درسته همه جام هستن اینطور ادما ولی من واقعا فهمیدم دانشگاه وقت تلفی بیش نیست