2777
2789
عنوان

مثل یه مادر راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 46 پست
مشکل اینجاست وضع مالی خوبی دارن مامانم میترسه میگه اگه سکه کم بزارم فردا راحت طلاقت میدن بدبخت میشی& ...

ببین من به نظر مامانت و درست و غلطش کار ندارم ولی نمیشه خانواده پسر همون قدر که برای دخترشون در نظر گرفتن برای شما هم بگیرن اختیار دخترشون رو داشتن مادر شما هم اختیار دخترش رو داره دیگه 

شما باید تعیین کننده باشی 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جزو بحث درباره مهریه عادیه؟!؟؟ یا اینا قصدشون بده

تو بعضی ازدواجها پیش میاد ولی به توافق میرسن و موضوع فیصله پیدا می کنه، اما در مورد شما خب هیچکدوم منطقی نیست نه ۱۴ تا نه ۱۳۸۳ تا، همه انگار غیر مستقیم ناراضی هستند و این وسط فقط دختر و پسر هستند که راضی هستن و میخوان به هر طریقی این ازدواج سر بگیره، بنظرم بیشتر دنبال علت مخالفت مامانت با این ازدواج باش، یه وقتایی ماها چیزایی رو حتی بعد سالیان سال دوستی نمیبینیم اما پدر و مادر با یک نگاه تا تهش رو میخونن، گره کور ماجرا پیدا کردن علت مخالفت و سنگ اندازی ۲ تا خانوادست، این پیدا بشه سر مهریه هم توافق میشع 

ببین من به نظر مامانت و درست و غلطش کار ندارم ولی نمیشه خانواده پسر همون قدر که برای دخترشون در نظر ...

من به طرف گفتم من پدرم هنوز زندس اختیار منو داره هرچی بابام بگه 

ببخشید ولی مادرت با این تعداد سکه انگار واقعا داره معامله میکنه

۱۱۴ تا هم باشه پشتوانه خوبیه. برا من ۷۲ تاست ولی خالم ک ی ساله نامزد کرده ۱۴ تا گفته. اقاجونم گفت ۱۱۴ خالم گفت من دوسدارم ۱۴ تا باشه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
پنج ساله باهمیم مشکلمون خانواده هاست اگه تو این پنج سالم بحثی داشتیم خانواده هامون اذیت کردن

اینو در راستای صحبت مادرت بخاطر ترس از طلاق گفتم

در مورد ترس خودت هم بخاطر سر نگرفتن 

شما یه میزان معقول مهریه بگید 

اگه نشد بعدها بخاطرش خودخوری نکنی و نگی بخاطر این از دستش دادم که خود منم بودم دختری که ۱۳۸۳ سکه میخواست رو ابدا نمیزاشتم ازدواجش با پسرم سر بگیره 

اگرم شد که به عشقت رسیدی و امیدوارم باهم بتونید خوب از پس مشکلات زندگیتون بربیاید و عشقتون بهم عمیق تر شه

اگر احیانا مهریه و همه خواسته های شما معقول بود و سر نگرفت مطمئن باش تو حال بخاطر این قضیه ناراحت و در آینده خوشحال خواهیم بود 

شک نکن بعضی وقتا نشدن یه اتفاقی که ما دوست داریم قطعا در آینده به نفعمونه البته بعضی وقتا که اونم فقط گذر زمان مشخص می‌کنه نه چیز دیگه ای

تو بعضی ازدواجها پیش میاد ولی به توافق میرسن و موضوع فیصله پیدا می کنه، اما در مورد شما خب هیچکدوم م ...

مامانش قبلا پشت سرم خیلی حرف زده مامانم از این میترسه

آهان خدایی نکرده برای جدایی اینا ۱۱۴ بیشتر قبول نمیکنن ؟  برای مثلا عقد تعداد بیشتر رو ثبت میک ...

اره من چند تا عقدی که این دو سه ساله شنیدم گفتن حتی اگه یک سکه هم بیشتر باشه دادگاه قبول نمیکنه و معیار همون ۱۱۴ تاست، البته میتونن ملک و اینا هم به نام دختر بزنن اونایی که فکر میکنن ۱۱۴ تا کمه

اینو در راستای صحبت مادرت بخاطر ترس از طلاق گفتم در مورد ترس خودت هم بخاطر سر نگرفتن  شما یه ...

مرسی بابت راهنماییتون متوجه حرفاتون هستم ولی پنج سال الکی نیست ممنونم عزیز دلم

مرسی بابت راهنماییتون متوجه حرفاتون هستم ولی پنج سال الکی نیست ممنونم عزیز دلم

خواهش میکنم گلم 

بعضی وقتا باید درد بکشی که رنج نکشی اینو یادت باشه 

انشاءالله موفق و عاقبت بخیر باشی هرجا که هستی 

درسته خودمم قبول دارم ولی اونا میگن ۱۴سکه😅

غلط کرده ۱۴ تا ...بگو خواهر تو ۱۴ تا خواسته به من چه ...حق حضانت حداقل بگیر ازش ...کمتر از ۷۰۰ تا هم نکن حالا که وضعش خوبه ..اگه ملک هم بندازی عالیه ..چند تیکه هم جهاز بنداز ۰

من به طرف گفتم من پدرم هنوز زندس اختیار منو داره هرچی بابام بگه 

اینم بگم درسته سکه گرون شده اما همه چیم گرون شده مثلا من اگه ده سال پیش سکه دو میلیون بود مثال ماشین ده میلیون بود الان هم نسبت همونه مثلا سکه چهل تومن ماشین سیصد تومن کفش هست دیگه 

اما به مامانت بگو به جای مهریه حق تنصیف اموال رو بگیرید یا حق مسکن و سفر خارج از کشور

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!