2777
2789

بالخره بعد سالی ماهی قندشکنم اومد ذوق مرگ رفتم توو اینستا به یه بهونه ای پیام دادم آیدی دوستشو بفرسته که میشه اکس دوستم دوستم کارش داره گفت شما گفتم بگم نمیشناسی گفت په خودت برو پیداش کن با ایموجی خنده بعد من گفتم نهه گفت بله دیگه گفتم اکس دوستم فرستاد گفتم مرسی لایک کرد لایک قلب لعنتی احمق چی میشد بحثو ادامه میدادی من شب روز تو فکرتم پستاتم لایک میکنم استوری هاشم لایک میکنم بهش بگم روش کراشم یا به دوستش😭😭🤕💔لطفا راهنمایی کنید من اینو به دوست پسرم تبدیل نکنم ولکن نیستم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خودتو سبک نکن اون معلومه سرش گرمه😂

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍