2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم رو بخرم ؟

130 بازدید | 11 پست

اگه قسمت بشه یه ماه دیگه میخوام برم مشهد ، پسرم ۲/۵ ساله است ، کالسکه خودش از این کالسکه های جا گیره ، وزن پسرم هم حدودا ۱۴ کیلو هست ، اگه بخوام کالسکه مسافرتی بخرم که دست کم تحمل وزنش ۲۰ کیلو باشه و دو سال دیگه هم استفاده کنم باید ۱۴-۱۵ میلیون پول کالسکه بدم ، البته برای بچه بعدیم هم استفاده می کنم ، تو مشهد کالسکه میتونم کرایه کنم ، به نظرتون با این پول کالسکه بخرم یا تو مشهد کالسکه کرایه کنم و به جاش ماشین شارژی بخرم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ۲سال ونیمه حیفه براش کالسکه بخری

میشینه تو کالسکه؟ پسرمن از قبل ۲سالگی دیگه ننشت

شارژی بخر ک ذوق کنه هم بدرد سنش میخوره 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
چون از اول سوار کردم ، عادت کرده ، مگه اینکه بخواد تو پارک بازی کنه و بدوه ، اون موقع پیاده میشه

خودت بد عادتتش کردی،والا بچه های من تو اون سن یک ساعت هم پیاده میرفتن،کلا پیاده راه رفتن دوست دارن کشیدن به باباشون