2777
2789

من یک هفته بعد عقد متوجه شدم شوهرم بیماری تشنج داره بهش گفتم چرا نگفتی گفت خانواده نزاشتن 

منم چون دوسش داشتم دیگه چشمام رو همیچی بستم بااینکه یکی از فامیلامون معرف بود 

تااینکه بعد یکماه عروسی کردیم شوهرم کارگره خانوادش پولدار اگ یه چیزی بدن همش با منت میدادن مادرش رفت برام یه بلیزخرید به سلیقه خودش چون من تن نکردم باهام قهر کرد چون پسر کوچیکش مسخرم کرد من باید لام تام کام حرف نمیزدم شده بودم اسیر یه خدمتکار تو خونه باید کارا کرده باشن ظرف شستن  هنوز خونه خودمون مستاجر توشه خونه ک شوهرم با دستای خودش ساخته هم به نامش نکردن منم به خواهرم درد دل کردم خواهرم ب مادرم گفت مادرم اومد دعوا فوحش اینا داد آبروشون برد تو خیابون ازبس جیغ داد زد کلاه برداری خیلی توهین کرد بهشون گفت باید نصف حقوقتون به دخترم بدین خونه به نام دخترم بزنید پدرشوهرم گفت دخترشو ببر من بزور مادرم می‌کشید نرفتم بخاطر شوهرم ولی شوهرم میگه مقصری دعوا درست کردی نمیگه خانواده ام مقصرن نمیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون اول متونستی با عنوان این ک طرف کلاهبرداری کرده بدون هیچ مشکلی نکاح رو یکطرفه باطل کنی الان هم کار از کار نگذشته میتونی بگی تازه فهمیدم و نکاح رو باطل کنی 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
گفت چرا نگفتن پسرشون مریضه 

همین خودش دلیله برا طلاق وقتی انقدر پست هستن ک بیماری پسرشون مخفی میکنن پس بدون انسان نیستن و پاش بیفته زنوگیتو جهنم میکنن لطفن با ادمای اشتباهی زیر یک سقف نرید براخودتون ارزش قائل باشید الان مث قدیم نیست زن توسری خور باشه الان زن جایگاه خودشو پیداکرده مگر اینکه زن خودش بخاد توسری خور باشه 

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️