2777
2789

من حدود 3 سال هست ارتودنسی دارم

دکترم مجرد هست و اصلا نمیدونستم گمان میکردم همسر دارن

جدیدا باهام شوخی های لطیفی میکنن

مثلا اون سری من تو سالن مشغول صحبت با خانم منشی بودم که دستیارشون از داخل صدام زدن و من حواسم نبود و جواب ندادم

دکتر در پاسخ به این جواب ندادنم گفت خانم..... رفته گل بچینه!! 

بعدشم خندید

دفعه ی پیش هم که رفته بودم برای تعویض اورینگ هام ازم پرسید پیچ روی لثه ات رو چطور تمیز میکنی؟ گفتم با دهانشویه و آب نمک قرقره میکنم

گفت نههههه! باید با سرنگ تمیز کنی! صبر کن تو اون کتابمم نوشته بذار بیارم نگاه کنی

گفتم نیاز نیست اوکی از این به بعد با سرنگ اینکارو میکنم گفت نه باید بیارم نشونت بدم

و نیم ساعت مشغول پیدا کردن اون صفحه از کتاب بود! 

بعدشم یکی از همکاراش اومد دیدنش به من معرفی کردن گفتن ایشون دکتر نمیدونم چی چی رئیس دانشکده دندانپزشکی هست! بعد منم به ایشون معرفی کرد😐

کلا یه توجه عجیب و غیر عادی ای بهم داره

در مورد لباسام و رنگ لاکمم نظر میده! 

ولی در کلیت من با توجه به تجربه هایی که داشتم میدونم جنس مرد اساسا یه چیزیش میشه و نمیشه رو این رفتارا حساب باز کرد

نظر شماها چیه؟ 

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر منو بخوای و ناراحت هم نشی به نظرم بهش خیلی رو دادی که به خودش اجازه میده راجع به لاک ناخنت هم نظ ...

من مهربانم با همه

اما سبک نیستم شوخی نمیکنم و پرحرف نیستم

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

نه کلا مدل دندونپزشکا در برخورد با مراجعین پر رفت و آمد مث ارتودنسیا همین جوریه. من خودم زمانی که ارتودنسی کردم ۱۵ سالم بود. دکترمم سنش بالا بود و متاهل از آشناهامونم بود. کلا جوری بود که نمیتونست رفتار خلاف عرفی با من داشته باشه ولی چون زیاد میرفتم پیشش باهام شوخی میکرد. مثلا یادمه رفتم اورینگامو عوض کنم گفت این سری سبز و زرد بذارم؟ گفتم چطور مگه؟ گفت آخه شما هربار با لباست ست میکنی گفتم این سری هم میخوای ست کنی. مردم باکلاسن دیگه. این جوری بود کلا.