2777
2789
عنوان

چرا من هیچ رفیقی ندارم

298 بازدید | 26 پست

خیلی تنهام هیچ کس بااام نمیجوشه صمیمی نمیشه دلش برام تنگش نمیشه با اینکه خیلی شوخم 

پیج کاری زدم هیچکی رو نداشتم حمایتم کنه خیلی حس بدبختی و تنهایی دارم ... خصوصا از وقتی ی جاری اجتماعی پیدا کردم فروشنده شده همه حمایتش کردن گل براش فرستادن..

منو با اینکه هیچ بدی نکردم به کسی اصلا کسی دوست نداره 

چجور کنار بیام با این قضیه 😔

هر وقت ضامنی چیزی میخوان ی زنگ بهم میزنن و میرن برای سال بعد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم،قبلا زیاد شوخی می کردم چوبشو خوردم و اینکه  زود اعتماد نمی کنم، رو نمی دم به کسی و گرم نمی گیرم دوستی ندارم، 

شاید تو هم یه اخلاقی داری که این جور شده بی دلیل که نمیشه 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

مثل منی روابط اجتماعیت چطوره؟

میگم میخندم ساکت نیستم آزاری هم نداشتم برای کسی ... ولی رفت و آمدمون تو فامیل خیلی کمه در حد سالی ی بار ... یعنی کسی دعوتمون نمیکنه خبری ازمون نمیگیرن... ی جاری جدید اومده همون شب اول بمن فقط سلام نداد 

منم همینم،قبلا زیاد شوخی می کردم چوبشو خوردم و اینکه  زود اعتماد نمی کنم، رو نمی دم به کسی و گر ...

نمی دونم من عادت ندارم از مردم در مورد زندگیشون سوال کنم گمونم یه جا خوندم این برای مردم جالبه که ازشون سوال کنی 

میگم میخندم ساکت نیستم آزاری هم نداشتم برای کسی ... ولی رفت و آمدمون تو فامیل خیلی کمه در حد سالی ی ...

عهه پس باید فکر کنی ایرادت رو پیدا کنی

شاید حرفایی که میزنی یا لحنت طوریه که بد برداشت میشه یا هزاران عامل دیگ

فکر کردم مثل من ساکت و غیراجتماعی هستی

👊