چرا ؟ من خیلی از فامیلام میرن اونجا نگفتن بده چیشده مگه ؟؟😱
عزیزم به روحیه خودت بستگی داره 50 درصد 50 درصد هم مدرسه و محیطش که اکثر مدارس تیزهوشان کیفیتشون بالاست البته متاسفانه اگر چیزهای بیشتری اضافه کنم ممکنه تعلیق شم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهترین مدرسه نمونه دولتی هست فرزانگان استرسش بالاس به علاوه اینکه یه چیز مهمی که هست و کسی نمیدونه ...
فرزانگان راهنمایی واقعا اونجوری استرس نداشت، حداقل استرسش موقتی بود استرس برمیگرده به دبیرستان که خب به خود فرزانگان برنمیگرده حقیقتا و اینکه افت تحصیلی بیشتر به روحیه آدم برمیگرده چون بالاخره وارد محیطی میشه که همه از مغزشون استفاده میکنن
راستش فرزانگان و تیزهوشان دورهایه که هیچوقت از ذهنم پاک نمیشه :)
از ذهن منم پاک نمیشه
انقد که زجرآور بود و باعث افسردگیم شد
پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.