2777
2789

این داداشمون بخاطر مریضی روانی آدامس چسبوند به موهام .میخواستم در بیارم بدتر شد 

الان کچل کنم به صرفه تره تا بخوام قیچی کنم 

راهی ندارین بکَنَم اینو؟🙌 تو اینستا میدیدم یخ و .. در میاره ولی امتحان کردم نشد

کاربر پسر! نه درخواست دوستی میدم نه بدین . نه تو کاری که جام نباشه دخالت میکنم نه گیر بدین به وجودم تو سایت . به اسم کاربری هم گیر ندین ده ناموسا نمی‌دونم چی بگم بهتون بذارین این یکی بمونه گاهی بیام درد و دل کنم با خودم  •عشق زندگی ام دلش میخواد بمیره • (خط اول ،کتاب به امید دل بستم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب آدامسو میکردی تو حلقش

در این صورت باید سرمو میکردم تو حلقش 😂

کاربر پسر! نه درخواست دوستی میدم نه بدین . نه تو کاری که جام نباشه دخالت میکنم نه گیر بدین به وجودم تو سایت . به اسم کاربری هم گیر ندین ده ناموسا نمی‌دونم چی بگم بهتون بذارین این یکی بمونه گاهی بیام درد و دل کنم با خودم  •عشق زندگی ام دلش میخواد بمیره • (خط اول ،کتاب به امید دل بستم)

روغن  یخ اثرداره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حیفه مو

یه راهی داره برا تمیز شدن ولی نمیدونم

سرچ کن ببین چی میاره

اصلا سرچ کن با یه پسوند نی نی سایت به احتمال زیاد راهکار پیدا میکنی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اول یه آدامس این دفعه بچسبون وسط موهای پسره حلاله😂 ولی نه راهکاری ندارم متاسفانه...

اگه در نیومد میرم از ته میزنم موهاشو😂

باید بچینه اون قسمتو😂

جلوی موهامه 

منم موهام فره بچینم بد میشه...