2777
2789

کاش همینقدر که خانمای اینجا متحدن برای ترکوندن تاپیک های ترسناک و ماورایی . تاپیک های خیانت هم تا میدیدن گزارش میزدن اینقدر زن و شوهرا بجون هم نیفتن . نی نی یارا عزیز باور کنین اینجور تاپیک ها با روان خانم ها بازی میکنه لطفا رسیدگی کنین همش انرژی منفی . ادم به همه شک داره نمیگم خیانت نیست اما پات میرسه نی نی سایت به جا چهار تا تاپیک اموزنده همش تاپیک خیانت معلومم نیست راست یا دروغ 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

شما خودتو بزار جای زنی ک خیچ کسو نداره براش درد دلشو بگه و خودشو سبک کنه 

نهایتش اکه شما خیییلی دیگه اذیتی میتونی نخونی به همین سادگی

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا صورت مسئله رو پاک میکنید؟🫤ما اینجا تاپیک خیانت نزنیم،دیگه تو جامعه خیانت نمیشه

میشه اما اینجا روح روان بقیه خراب میشه . 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

[QUOTE=340920575]شما خودتو بزار جای زنی ک خیچ کسو نداره براش درد دلشو بگه و خودشو سبک کنه  نهایتش اکه شما خی ...[/QUOTEواقعا دوست دارین میخونین ؟ ؟

تاپیک خیانت ممنوع نیست؟ اگه گزارش بزنیم اشکالی نداره؟

نه ممنوع نیست متاسفانه اما دیگه تو سایت گندش درومده و متاسفانه طرفدارای سینه چاکم زیاد داره 

[QUOTE=340920575]شما خودتو بزار جای زنی ک خیچ کسو نداره براش درد دلشو بگه و خودشو سبک کنه  نهای ...

من همچین حرفی زدم؟!

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻