2777
2789
عنوان

بنظرتون یخچالم داره خراب میشه؟

99 بازدید | 13 پست

آخرین برند ساید سامسونگ بود ۷ سال پیش هنوزم رو بورسه مدلش یکسال اخیر دوبار خراب شد یبار گاز خالی کرد گفتن لوله هاش سوراخ شده یبارم موتور سوزونددر فاصله کمتر از دوماه که چون تا ده سال گارانتی موتوره عوصش کردن الانم امروزبعد ۳ ماه  دیدم بستنی ها نیمه منجمد شدن  بنظرتون دلیلش چیه باز کردن یخچال و گرما نیس ؟ یا شروع یه خرابی جدید  

خدایا تو را سپاس یاریم کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۱۰سال موتورش گارانتی نداره اون وارانتی هست با گارانتی فرق داره

موتورشو عوض کردم ولی حالا چشه نمیدونم هنوز گوشت و مرغ و سبزیجات یخن ولی بستنی ها نه 

برد یخچال ماهم خراب شده هی روشن خاموش میشه یکبارم تعمیر شده 

بردش رو عملکرد مگه تاثیر داره؟

این یخچال خراب بشه انگار یه حای زندگی میلنگه  خدا نصیب کسی نکنه

من وقتی دور فن فریزرم برفک میگیره و کار نمیکنه اول از همه بستنی هام اب میشه بعد که از برق میکشم و ت ...

آخه یخچال من برفک نمیرنه اصلا چیشو پاک کنم 

شما زنگ بزن بگو اونا میگن اره باید بررسی بشه یا نه تنظیمات بهم خورده 

انقدر که امسال اون آقا سام سرویسیه اومده خونمون دیگه رومونم نمیشه زنگ بزنیم دور قبل نشست با ما سیب زمینی میخورد موتورشو تعمیر میکرد