2777
2789
عنوان

با دوست پسرم کات کردم حالم خیلی خرابه...

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش داشتم😞

بعدی😊

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
من بعد از ۴ سال جدا شدم ۶ ماه سوگواری داشتم و الان حالم عالی ترینه به حرفم میرسی

من نتونستم سوگواری کنم بهم شوک وارد شد انگار نتونستم گریه کنم بخاطر همین هر روز بیادشم😔

میترسم خریت کنم دوباره بهش پیام بدم

به این فکر کن که اگه باز بهش پیام بدی دوباره ازت رابطه میخوادو تهش باز باید کات کنی چون اونکه نظرش عوض نشده

اگه رفیق درست و درمون داری وقتتو با اونا بگذرون اگه نداری که باید بگم کارت خیلییی سخته😂💔

اون ۶ ماه چه کار کردی که حالت بهتر بشه؟

چرا باید کاری میکردم که بهتر شم؟

اتفاقا خودتو خالی کن سوگواری کن تا میتونی گریه کن ولی بعدش به خودت قول بده ضعیف بودنو بزاری کنار

من ازدواج کردم بعد اون ۶ ماه

الان دوماهه نامزدم

اگر صدای کفتار هارا شنیدی شک نکن که شیری بر زمین افتاده است.

تجربه کردم... همه عکس ها و فیلم هاشو پاک کن. چیزی ازش پیشت نگه ندار عزیزم. نه ویسی نه چیزی. اهنگ غمگین یا عاشقانه یه مدت گوش نکن. عزیزم این خودتی که باید بهدخودت کمک کنی و بخوای که دلت رو ترمیم کنی. 

بپذیر که داری درد میکشی.اشکالی نداره گریه کنی. تو با عشق جلو رفتی و اون به فکر رابطه ج... بوده فقط و ضربه خوردی پس درد و دلتنگی رو بپذیر اما تحت هیچ شرایطی برنگرد. هر بار که برگردی همون اش و همون کاسس فقط بدتر دلت میشکنه. به قول معروف یه کتاب رو دو بار بخونی که تهش عوض نمیشه!

بهت قول میدم یه روزی خوب میشی. فراموش نمیکنی اما به پذیرش میرسی و دوباره میخندی و عاشق میشی. بهت قول میدم.

ولی سعی کن فعلا از هر چیزی که یاد اون ادم میندازتت دوری کنی. نمیدونی چه تاثیر خوبی داره. پیجش هم اصلا چک نکن کلا از همه جا پاکش کن.

عزیزم توی یوتوب، ویدیو شکست عشقی سرور سلمانی هم نگاه کن حالتو بهتر میکنه.میفهممت... این روزا سخته و درد داره ولی میگذره...

و درست ترین کارو کردی که از ادمی که بخاطر این مسائل میخواستت جدا شدی. چون فقط پشیمونی می موند تهش برات. وقتی یکی میره یعنی یکی دیگه میاد. در اینده منتظر توعه و عاشقته و ازت نمیگذره هیچ جوره. جاشو با این اکس که برای رابطه میخوادت و مطمئن نیست و خودشو به اب و اتیش نمیزنه برای داشتن دلت، پر نکن

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
عزیزم مقایسه نمیکنی نامزدتو با ادم قبلی؟

اتفاقا میکنم

از هر نظر بهتره

اخلاقش که نگم برات فرشتست

نامزد قبلیم 🐶 بود فوق العاده شکاک

نامزد قبلیم پلیس بود اما همسرم خلبانه

به گرد پای همسرمم نمیرسه اون بی همه چیز

اگر صدای کفتار هارا شنیدی شک نکن که شیری بر زمین افتاده است.
من اصلا به این راحتی نمیتونم وارد رابطه بشم از رابطه قبلیم سه سال گذشته بود که این کم کم تو دلم جا ...

از آزادی لذت ببر با دوستات باش یا دوتا کلاس ثبت نام کن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
اتفاقا میکنم از هر نظر بهتره اخلاقش که نگم برات فرشتست نامزد قبلیم 🐶 بود فوق العاده شکاک نامزد ...

چه مردایی تو زندگیت بودن😎حالا ما شاگرد نجار شاگرد بنا.چاه کن خارکن🤣🤣