این ماه خیلی امید داشتم خیلی زیاد چون سونو تخمدان رفته بودم گفتن سونوم عالیه نه کیستی چیزی تازه با ۵ تا فولیکول
نمیدونم چرا این ماه نشد . کلی هم گرمی با شوهرم خوردیم اصلا اصلا استرس نداشتیم حتی شوهرمم مشکلی نداره آزمایش اسپرم داده اونم اوکی بوده 😭😭😭😭😭دارم میمیرم بچه ها دارم دق میکنم خدایااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😞😞😞😞😞😞💔💔💔💔
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
به قرآن قسم حامله باشم این ماه شماره کارتتو میگیرم یه شیرینی برات میفرستم تو فقط دعا کن واسم 😭😭😭چون دکترم گفته بود با توجه به سونو تخمدانم ممکنه حتی ۲ قلو باردار بشم اینقدر یعنی وضعیتم خوب بود 😞
جاش بوده دیگه من دارم اینجا زار زار فقط گریه میکنم و اشک میریزم این میاد این حرفارو میگه چی بگم بهش بگم خوشبحالت ؟ بگم خدا تورو بیشتر دوست داره چی بگم ؟ 💔😭
به قرآن قسم حامله باشم این ماه شماره کارتتو میگیرم یه شیرینی برات میفرستم تو فقط دعا کن واسم 😭😭😭 ...
دختر خوووووببببب
حالا نه روز مونده پریودبشی
هفت روزم مدت پریودی هست.
میشه شونزده روز.
حالا دوهفته وقت داری.
میدونستی استرس سم هست واست؟!
میدونستی ریلکس بودن به شدت تاثیرگذاره برای باردار شدن؟
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401