2777
2789

صرفا گرمی بخورید کافیه؟ نه جونم. 

شما نیاز به یه نسخه دو ماهه طب سنتی داری. 

بعدشم هروقت خدابخواد،  میده. دست ما بنده هاش نیست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برعکس هر وقت اقدام کردم فوری حامله شدم . حتی یه ماه هم زمان نمیداد که فکر کنم فوری میگرفت اونم چن ...

خوب الان اینجا جای همچین پستی بود؟خانوم چند قلو زا!

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ولی من حسم میگه حامله ایی بعدش بیا خبر بده بم

به قرآن قسم حامله باشم این ماه شماره کارتتو میگیرم یه شیرینی برات می‌فرستم تو فقط دعا کن واسم 😭😭😭چون دکترم ‌گفته بود با توجه به سونو تخمدانم ممکنه حتی ۲ قلو باردار بشم اینقدر یعنی وضعیتم خوب بود 😞

توروخدا ؟ آخه الان هیچ علائمی هم ندارم مثلا حساسیت سینه و ترشح و ..... اینا که بقیه میگن من هیچ علائ ...

تا ۷ روز از،مریودت نگزره رو هیچ علائمی حساب نکن 

خیلیا بعد ۴۰ روز تازه علائم بارداری رو حس میکنن

اینجا جاش بود ایا؟؟؟

جاش بوده دیگه من دارم اینجا زار زار فقط گریه میکنم و اشک میریزم این میاد این حرفارو میگه چی بگم بهش بگم خوشبحالت ؟ بگم خدا تورو بیشتر دوست داره چی بگم ؟ 💔😭

به قرآن قسم حامله باشم این ماه شماره کارتتو میگیرم یه شیرینی برات می‌فرستم تو فقط دعا کن واسم 😭😭😭 ...

دختر خوووووببببب

حالا نه روز مونده پریودبشی

هفت روزم مدت پریودی هست. 

میشه شونزده روز. 

حالا دوهفته وقت داری. 

میدونستی استرس سم هست واست؟! 

میدونستی ریلکس بودن به شدت تاثیرگذاره برای باردار شدن؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401