2777
2789
توروخدا ؟ آخه الان هیچ علائمی هم ندارم مثلا حساسیت سینه و ترشح و ..... اینا که بقیه میگن من هیچ علائ ...

چه ربطی داره بعضیا بدون هیچ علائمی حامله میشن یکیش خود من 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن وقته ازدواج کردی؟

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
تا ۷ روز از،مریودت نگزره رو هیچ علائمی حساب نکن  خیلیا بعد ۴۰ روز تازه علائم بارداری رو حس میک ...

تازه مورد داشتیم پریود میشده حامله هم بوده،  علائمی هم نداشته😶

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خوب الان اینجا جای همچین پستی بود؟خانوم چند قلو زا!

وا این چه طرز برخورده .من با دوستمون بودم با شما نبودم . بعدشم هیچ کدوم از بچه هام نموندن جز یه پسر که فقط برام‌موند . قصدم این بود که بگم هر کسی یه سرنوشتی داره

منم بعد چند سال تلاش این ماه همه چی اوکی بود ولی امروز پ شدم نا امید شدم حالتو درک مییکنم🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
یعنی چی دوهفته وقت دارم ؟ 

دوهفته برای تست وقت داری عزیزم. 

بیخودی چراخودتو اذیت میدی؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

توروخدا ؟ آخه الان هیچ علائمی هم ندارم مثلا حساسیت سینه و ترشح و ..... اینا که بقیه میگن من هیچ علائ ...

علائم هم تا قبل هفته ۶ بارداری هرکی بگه داشتم توهم زده! 

من با تجربه ۴ تا بارداری و سه تا بچه دارم میگم بهت... هییچ فرقی با ماه های دیگه نداشتم، حتی موعدم درد پریود گرفتم و مثل هرماه حالتشو داشتم هرلحظه فک میکردم الان میاد.

یه چیز دیگم طبق تجربه میگم باز، وقتی زیادی حساسی، زیادی بهش فک میکنی و استرسی معمولا باردار نمیشی متاسفانه! چارش بیخیالیه...

سرتو با فیلم و کتاب و بیرون رفتن یا هرچی گرم کن تا از موعدت بگذرزه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘