2777
2789
عنوان

شما جای من باشید شوهرتونو میبخشین( زن صیغه کرده وقتی لو رفت ولش کرد )

| مشاهده متن کامل بحث + 3269 بازدید | 65 پست
مطمئن باش دفعه اولش نبوده دفعه آخرش هم نیست از ش بپرس چی کم داشتی مگه

حالا  گیرم کم داشت باید صیغه میکرد؟

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی بخشم ولی ممکنه جدا نشم فقط بخاطر بچه

شوهره چرا بخاطر بچه نگفت هرزگی نکنم؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

عمه من همین اتفاق براش افتاد و دوستش با شوهرش ریخته بود روهم همه بهش گفتن اگ بری میره اونو میگیره و فلان خودشم مال و شغل و اینا نداشت موند سر زندگیش ولی هنوز میگه خاک تو سرش دلم میخواد خفش کنم اون خیلی دلنازکه ی موردم داشتیم طرف فراموش کرد انگار ن انگار زندگیشونو میکنن اولا شرایط مالیت چطوره میتونه رو پای خودت وایستی؟ دوما اگه بره اونو بگیره باعث نمیشه حالت بدتر بشه؟ جوونی بنظرت باز میتونی با بهتر از اون ازدواج کنی؟ این یه تصمیم احساسی نیست باید خیلی چیزارو درنظر بگیری

بخاطر بچه بچه فقط به این فک میکنم یروزی بچه میره شما میمونید با روحی ک خیلی وقته مرده 

خونه خودت باش اما فک کن خونه باباتی بهش اهمیت نده بگو فقط برای بچمه باهاتم و موندم بگو برو همونجا ک بودی دیگ برام مث قبل نیستی

همه چیز آدم بچشه بازم برای بچت زندگی کن ب بقیه ک میگن میرم و فلان گوش نکن اونا جای ت نیستن ت مادری اون ک پدر خوبی نبوده با این حرکتش اما ت باش

جان منی❤️
خونه خودت باش اما فک کن خونه باباتی بهش اهمیت نده بگو فقط برای بچمه باهاتم و موندم بگو برو همونجا ک ...

من هستم اما نه با اون مرتیکه برای همینه ک مردا از زن قوی مستقل میترسن چون اگ روزی چیزی بشه اون زن بدون اینک حرفی بزنه به یه اشاره از زندگیش میندازش بیرون 

اگه قرار باشه منم مثل اون باشم که فرقی بین من و اون نیست

ربطی نداره. پدر هرزه به درد بچه نمیخوره که بخوای برای از دست ندادنش خودتو زجر بدی و بگی بخاطر بچه از خود گذشتگی کردم.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

زنی ک شوهرم صیغه کرده 

زن متاهلی بوده زن همکار شوهر بود 

شوهرمو میبینه بهش نخ میده  شوهرم هم وا میده و شوهر زنه ی روز با هم اونها رو توی خونه اش در آغوش هم میگیره و زنه رو طلاق میده شوهرم هم صیغه اش مینکه