2777
2789
عنوان

شما جای من باشید شوهرتونو میبخشین( زن صیغه کرده وقتی لو رفت ولش کرد )

| مشاهده متن کامل بحث + 3268 بازدید | 65 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اینجا هر کس بنا به شرایط خودش نظر میده 

یکی میگه جدا میشم 

یکی میگه نمیشم 

خب چه بدرد شما میخوره

شما هم باید شرایط خودت رو بسنجی 

در هر صورت اگر بخوای هم بمونی هیچ وقت ته دلت نمی یخشیش

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
ب ظاهر میبخشم ولی پس انداز و طلا خورد خورد جمع میکنم و پلن جدایی رو میچینم دست بچه مو میگیرم و میرم ...

الان شوهرت در چ حاله؟ ب غلط کردن افتاده یانه مث بعضی مردا طلبکاره؟ 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

خداوکیلی قابل بخشش نیست

یکیو میشناسم شوهرش ب بهونه اینکه میخواد بره سرکار رفته بود خونه همسایه پیش زن همسایه    زنش نمیدونم چطور فهمید یه دادو بیدادی ب پا کرد همه فهمیدن    شوهرش خاست طلاقش بده میگفت آبرومو بردی!! انقد بعضی مردا بی چشم و رو هستند

نمیدونم چی شد با وساطت بزرگترا زنه رو اوردن سر خونه زندگیش الانم بچه ش میخواد دنیا بیاد   فوری تا اومد حامله هم شد😑

به‌خاطر بچم طلاق نمیگیرم و نمیام خونه بابام ولی جوری تو خونه رفتار میکنم انگاز ک وجود نداره تا عذاب ...

بخاطر بچه بچه فقط به این فک میکنم یروزی بچه میره شما میمونید با روحی ک خیلی وقته مرده 

منم خیانت دیدم ونموندم البته بچه ندارم اگه داشتم احتمال زیادمیموندم.الانم فکرنکن طلاق بگیری همه چی گل وبلبله منم خونه بابامم بااالاخره حرف وحدیث زیاده البته من خووهربرادرام مجردن واینجان من خودمم بیمارم نمیتونم برم کار واسه همین سخت بهم میگذره.اگرخونمون دوتاخواب داشت میموندم یه اتاقوتی وی میگرفتم وتخت و....غذاشوپرت میکردم جلوش وتواون اناق واسه خودم بودم مثل دوتاهم خونه .

بیین تو موقعیت ایجوری خیلی سخته ،منم ی زنم و میفهمم چقدر سختههه ولی بنظرت ول کنی و بری و جا رو برا یکی د باز کنی خوبه؟

اشتباه بزرگی کرده ولی بمون و زندگیتو رها نکن بخدا مردای دیگه هم همینن ولی ی توصیه بهت میکنم ی دعای براش بگیر که دیگه هیچ زنی سمتش نیاد ،داماد خودمون همین مشکلو داشت و خیانت میکرد رفتیم پیش ی سیدی دعا براش گرفتیم الان چن ماهه خواهرم میگه خیای باهام خوبه