ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
یکیو میشناسم شوهرش ب بهونه اینکه میخواد بره سرکار رفته بود خونه همسایه پیش زن همسایه زنش نمیدونم چطور فهمید یه دادو بیدادی ب پا کرد همه فهمیدن شوهرش خاست طلاقش بده میگفت آبرومو بردی!! انقد بعضی مردا بی چشم و رو هستند
نمیدونم چی شد با وساطت بزرگترا زنه رو اوردن سر خونه زندگیش الانم بچه ش میخواد دنیا بیاد فوری تا اومد حامله هم شد😑
منم خیانت دیدم ونموندم البته بچه ندارم اگه داشتم احتمال زیادمیموندم.الانم فکرنکن طلاق بگیری همه چی گل وبلبله منم خونه بابامم بااالاخره حرف وحدیث زیاده البته من خووهربرادرام مجردن واینجان من خودمم بیمارم نمیتونم برم کار واسه همین سخت بهم میگذره.اگرخونمون دوتاخواب داشت میموندم یه اتاقوتی وی میگرفتم وتخت و....غذاشوپرت میکردم جلوش وتواون اناق واسه خودم بودم مثل دوتاهم خونه .
بیین تو موقعیت ایجوری خیلی سخته ،منم ی زنم و میفهمم چقدر سختههه ولی بنظرت ول کنی و بری و جا رو برا یکی د باز کنی خوبه؟
اشتباه بزرگی کرده ولی بمون و زندگیتو رها نکن بخدا مردای دیگه هم همینن ولی ی توصیه بهت میکنم ی دعای براش بگیر که دیگه هیچ زنی سمتش نیاد ،داماد خودمون همین مشکلو داشت و خیانت میکرد رفتیم پیش ی سیدی دعا براش گرفتیم الان چن ماهه خواهرم میگه خیای باهام خوبه