2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 72 پست

پسرم هوس قرمه سبزی کرده بود ولی سبزی قرمه نداشتم گفتم کرفس بذارم گفت بذار دیگه کرفس گذاشتم البته شوهرم معده ش درد می گیره نمی خوره دیشب قیمه بادمجون گذاشته بودم سیر بود نخورد 

شوهرم ناهار میاره به خاطر همین معمولا برنج میذارم 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

همیشه تا همسرم‌ میرسه خونه شام‌ میخوریم‌😍 میشه حدود ساعت ۵ 

چقد زود تا شام گشنتون نمیشه؟

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد زود تا شام گشنتون نمیشه؟

این شام دیگه😁 باقی شب با میوه و چایی و تنقلات میگذره 😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

برا فردا نهار فسنجون گذاشتم احتمالا امشب دخترم و باباش یه توکی بهش میزنند منم شکمم رو با نون و گوجه سیر میکنم 

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
نمی‌دونم به بار مامانم براش درست کرد با غم و غصه داشت میخورد 🤣 من کلا اینطورم که غذا تنهایی از گلوم ...

چ رفتار نازو خانومی داری😂🥸🦦

بخور بره بابا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○