2777
2789
عنوان

نی نی یار جان چرا قطع دسترسی؟؟؟؟

315 بازدید | 1 پست

نی نی یار جان من کاربر پروین هستم چندروز پیش بدون هیچ هشدار و اخطار قبلی دیدم که قطع دسترسی شدم اصلا نمیدونستم دلیلش حتی چیه....اما به  یکی از دوستام که بهتون پیام داد گفتین به علت تاپیک زدن برای عضوگیری گروه تل گرام بوده....نی نی یار جان من ازکجا باید میدونستم که اینکار ممنوع است وقتی هروزه کلی تاپیک اینجوری میدیدم که یا تبلیغ گروه بودیاکانال...اگ میدونستم اینطوره تاپیک نمیزدم شما میتونستین تاپیک اولو منو تعطیل کنید وبهم اخطار بدین ک اینکار ممنوع است تو سایت....یا حداقل وقتی  میخواین اینکارو کنین قبلش به کاربر بگید به این علت قطع دسترسی شدی تامث من گیج نشن ک چه خبره نمیتونم وارد سایت بشم 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

الان خواهش میکنم‌کاربری منو برگردونید اکه ممکنه....باور کنید نمیدونستم اینکار برخلاف قوانین سایته 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !