2777
2789
عنوان

بیاید علائم بارداری🙏🙏🙏🙏

56 بازدید | 4 پست

دوستان سلام من این ماه با کیت تخمک گذاری اقدام کردم و الان هفت روز به موعدم مونده 

قرص لتروزول و متفورمین هم میخوردم که باعث میشد اصلااااا غذا نخورم و حالم از غذا بهم میخورد 

اما الان که یک هفته به موعدمه کاملا برعکس شدم مدام گرسنمه حتی صبح از خواب با گرسنگی بیدار میشم 

آیا ممکن این علائم بارداری باشه؟

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

به عنوان یه زخم خورده ،

به هیچ علائمی دلخوش نکن همش کشکه 

تا وقتی جواب آزمایش و تو دستات ندیدی که مثبته باور نکن

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
به عنوان یه زخم خورده ، به هیچ علائمی دلخوش نکن همش کشکه  تا وقتی جواب آزمایش و تو دستات ندید ...

ممنون☹️❤️🙏

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون☹️❤️🙏

ببخشید اگه نا امیدت کردم میدونم که الان با یه اشاره کوچیک هم خوشحال میشی ولی واقعیت و گفتم

برات دعا میکنم انشالله اگه خدا بخواد این ماه یه دو قلو بیاری

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
ببخشید اگه نا امیدت کردم میدونم که الان با یه اشاره کوچیک هم خوشحال میشی ولی واقعیت و گفتم برات دعا ...

ممنونم عزیزم 

ان‌شاءالله خیلی ناامیدم هربار از اهل بیت خواستم از خدا خواستم از در خونشون ردم کردن دارم دیگه کامل امیدم رو از دست میدم