2777
2789

مشکل داشتیم و هنوز هم... الان در ظاهر بهتریم اما. جدیدا من خ رو این خانوم حساس شدم. طوری که اگه کمترین چیز بی ارزشی بخره برای خودش در چشم من کلی ارزش داره و شروع میکنم به حسادت رقابت و چشم هم چشمی. یادمه زمستون مادرشوهرم یه روز اومد خونمون گفت جاریت یه گردنبند و دستبند ست خریده .اخه باهم زندگی میکنن. واااای من چقدر بحث با شوهرم داشتم که برای منم بخر . بدبخت شوهرم تا عید برام نیم ست خرید. من ۶ ماه کامل خونه مادرشوهرم نرفتم از حسودی😪حالا که رفتم دیدم اون گردنبندی که مادرشوهرم هی تحریکم میکرده اصلا طلا نبوده و بدل و حتی زنگ زده بوده . خ از کارم خجالت میکشم. با اینکه من طلا شو خریدم اما جاریم اصلا هیچ واکنش بدی که حسودیش بشه نشون نداد خ ریلکس حتی اومد کنارم نشست . اما من چی😭😭خ ناراحتم از رفتارم ناگفته نمونه که من ازش ۷ _۸ سال کوچیکترم شاید بچگانه رفتار کردم . فقط اینو میدونم مادرشوهرم خ ب حسادتم دامن میزنه . مثلا اگه من ۱۰ تا مانتو بخرم هیچی نمیگه اگه جاریم یه مانتو معمولی بخره میاد پیشم هی تعریف میکنه منم ناخواسته حسودیم میشه😪

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوری وانمود نکن ک مادرشوهرت بفهمه و بخاد ازاین طریق حرصت بده، ضمنا دوروبریاموک میبینم اونا ک خونشون پیش مادرشوهرشونه یا تویه ساختمونن مادرشوهرشون خیلی هواشونو داره نسبت ب اونایی ک عروسشون خونشون دورتره

ناراحت نشی ولی حسادت کاملا شخصیه ربطی به تحریک دیگران نداره ، از مشاور کمک بگیر ، حسادت ادمو بیچاره می‌کنه کم کم درد جسمانی میاره ، اصلا سر سری از کنارش نگذر 🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

مادرشوهرت این ضعف شما رو حس کرده ولذت میبره از کارش و تحریک حسادت شما

حساسیت شماهم احتمال زیاد بخاطر مقبولیت و توجه و تایید هایی هست که ازطرف مادرشوهر نسبت ب جاریت میبینی

وقتی میشینه درباره جاریت صحبت میکنه یا بحث و عوض کن یا با گوشیت مشغول شو و بی توجه باش و...دامن نزن و پرس و جو ودقت زیاد نکن تو حرفاش

وقتی ببینه تو بازیش وارد نمیشی بی خیال میشه

او در بر و ایام به کام است...
فدای سرت....این وسط تو دو تیکه طلا گیرت اومد برو کیف کن

😂😂😍😍😘😘

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

مادرشوهرت به تو حسودی میکنه عزیزم 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.