2777
2789
عنوان

دخالت خانواده پدری😭🥺🥹

105 بازدید | 12 پست

من خودم کلی بدبختی دارم تو زندگیم همش بحث و جر و دعوا ناراحتی و اعصاب خوردی زندگیم فقط دخالت های عموم و عمه ام رو کم داشت 😭🥺 که خدا رو شکر اونم اضافه شد سال پدرم آخره تیره می‌خواستیم سالش رو ۲۴این ماه بگیریم که ما بتونیم ۴/۴عروسی بگیریم که عمو ها و عمه ها اجازه ندادن دل هیشکی اندازه من خون نیست بی بابا عروس میشم 🥹🥺😭 اما دیگه توان جنگ تو نامزدی هم ندارم به نظرتون عمو و عمه هام اجازه دخالت دارن؟؟

و چجوری بر خورد کنم که چوب دو سر سوخته نشم نامزدم ودیه داده لباس آرایشگاه و .......... موندم به خدا نظر شما چه من اشتباه میکنم یا اونا

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اشتباه میکنی که صبر نمیکنی سال باباتون بگذره....این نظر منه 

اخه همش دعواست 😔😔منم خسته شدم خانواده شوهرم واقعا وحشتناک هستن گیر افتادم هر لحظه به خودکشی فکر میکنم 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
بگو می‌خوام قبل محرم همه چی تموم کنم حالا یک ماه اینور و اونور چه فرقی داره 

منم همینو میگم 

اخه همش دعواست 😔😔منم خسته شدم خانواده شوهرم واقعا وحشتناک هستن گیر افتادم هر لحظه به خودکشی فکر می ...

خانواده شوهرت اگه پدر شوهرت فوت کرده بود و تو میخواستی قبل از سال عروسی بگیری با ناخن گیر تیکه تیکه ات میکردن.

از الان هم رو نده بهشون ، بگو رسم و رسوم رو همه بلدیم طبق همون پیش میریم

مامانت باید حرف بزنه شما مستقیم حرف نزن

نظر خود مامانم بود بسکه دعوا داشتیم الان اونا میگن بی احترامی هست به بابات شهریور بگیرید ولی ما پول سالن دادیم

خانواده شوهرت اگه پدر شوهرت فوت کرده بود و تو میخواستی قبل از سال عروسی بگیری با ناخن گیر تیکه تیکه ...

درست میگید شما ولی خودم ۴ساله نامزدم خسته شدم اگه تا شهریور یکی دیگه مرد باز مکافاته 😭موندم به خدا

شما که تا الان صبر کردید اجازه می دادید سال پدرتون سر بیاد بعد عروسی بگیرید

اخه مشخص نیست چقدر تا شهریورماه جنس گرون بشه کس دیگه ای نمیره و......