2777
2789
عنوان

جوجه

1004 بازدید | 25 پست

یک هفته پیش دوتا جوجه خریدم از این رنگی ها روز بعد ددیدم با عرض معذرت پی پیشون خشک شده چسبیده به پشتشون  با قیچی قیچی کردم البته مواظب بودم بهشون صدمه نزنم ولی باز تکرار شد کم کم یکیشون خیلی مریض شد همش چرت میزد دیروز بردمشون دکتر دامپزشک گفت این جوجه تو دستگاه خراب تبدیل به جوجه میشن که باعث میشه رطوبت بدنشون کم بشه و کم کم روده شون خشک میهشه و میمیرن   

هر کجا مرز کشیدند شما پل بزنید  

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این جوحه رنگیا خیلی زود می میرن یه جوجه هایی هست کوچولوئه ولی رنگش قهوه ایه اونا بهتر می مونن 

باعرض معذرت خدمت استارتر.

سم جان چیشد بالاخره تعمیرکارا رفتن یا موندن؟؟؟😁

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖
عزیزم این جوحه رنگیا خیلی زود می میرن یه جوجه هایی هست کوچولوئه ولی رنگش قهوه ایه اونا بهتر می مونن& ...

کارشون نیم ساعت طول کشید چایی داشت دم میکشید منم نشسته بودم یهو بلند شدن شوهرم خاهش التماس که ناهارالان اماده میشه بمونید و...که به چایی اشاره کرد اونم چندتا چایی خوردن ورفتن😂

خدا دی بسه
عزیزم این جوحه رنگیا خیلی زود می میرن یه جوجه هایی هست کوچولوئه ولی رنگش قهوه ایه اونا بهتر می مونن& ...

بهشون میگن جوجه محلی😂😂

شوهرم یه دبستان جوجه داره😂😂

خدا دی بسه
 کارشون نیم ساعت طول کشید چایی داشت دم میکشید منم نشسته بودم یهو بلند شدن شوهرم خاهش التماس که ...

خب خداروشکر😂😂😂

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖