2777
2789
عنوان

کسی که شصت میلیارد داشته باشه هیچ تو رو آدم حساب می‌کنه😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 56 پست
نمیتونه باهاش هزارتا ماشین داشته باشه  ولی مبتونه با نصف نصف نصفش هم مغرور بشه

(. ❛ ᴗ ❛.)  اون که بله دوست گلم

طرف هست والا به خدا هیچیم نداره و مغروره شخصیت سمی واقعا ربطی ب پول نداره 

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

شما فرمانیه می‌شینی و خونت هفتاد میلیارده درسته ؟خب تو انصافا با من که تو شهرستان میشینم یا با یه دختر کارتن خواب اشغال جمع کن حاظری دوست بشی؟

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فرمانیه می‌شینی و خونت هفتاد میلیارده درسته ؟خب تو انصافا با من که تو شهرستان میشینم یا با یه دخ ...

قطعا نه هرچقدرم ک بگه من اینجوری نیستم باورم نمیشه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه چی بعت میگم بی تو عمق ماجرا تا ما زیر خط فقرارو هم درک کنی چندین سال پیش میلیون انقدر زیاد بود ک ...

(. ❛ ᴗ ❛.)  عزیز جانم نفس جانم یه قانونی هست که خیلی تو جذب پول مهمه اینو چون خیلی برام عزیزی بهت میگم و خودمم سالیان سال تجربه ش کردم به خودت تلقین نکن ک فقیری ثروت فقط مادیات نیس هر چقدر پولو دست نیافتنی بدونی اونم ازت دور میشه شاید الان به حرفم بخندی و بگی دلش خوشه ولی به خدا این یه قانونه وقتی پولو انقد از خودت دور و غیر قابل دسترس ندونی کائنات کاری میکنه بیشتر میاد سمتت

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
پس نگو شصت میلیارد چیز خاصی نیس طرف داره خودسوزی میکنه واسه ۸ میلیون حقوقی ک براش نریختن اونوقت شما ...

(. ❛ ᴗ ❛.) این دوتا مبحث جداست

دوستمون گفت فلانی انق داره هیشکی و ادم حساب نمیکنه

خواستم بگم عزیز دلم اون واسه فلان قدر داشتنش نیس خیلیا هستن بیشتر از اونم دارن و خودشونو گم نکردن تو آدم حسابش نکن چون اون لیاقت دور بر تو بودنو نداره

امیدوارم متوجه منظورم شده باشی

خوشحال شدم باهات حرف زدم🌹🌹🌹

شما فرمانیه می‌شینی و خونت هفتاد میلیارده درسته ؟خب تو انصافا با من که تو شهرستان میشینم یا با یه دخ ...

دورت بگردم من به دوستی باهات افتخار میکنم 

باشگاهی ک من مدیریت و مربیگریشو میکنم تو نظام اباد تهرانه یه جای معمولی هزار هزار هزار تا دوست و رفیق دارم اونجا جونمو براشون میدم 🌹🌹🌹🌹

(. ❛ ᴗ ❛.)  عزیز جانم نفس جانم یه قانونی هست که خیلی تو جذب پول مهمه اینو چون خیلی برام عزیزی ب ...

حالت خوشه دوستم

یه نگاه به حوادث روزنامه بنداز اون مثال درباره خودم نبود خداروشکر خونه داریم و ماشین اما ن انچانی

ولی خیلیا هستن برای اینکه پول سقط نداشتن بچه رو اوردن و بعد انداختن اشغالی پدرومادرای پیری ک سرکوچه ها ولشون میکنن چون پول سالمندان رو بچه ها ندارن

پدری ک بخاطر نداشتن پول خودشو زن و بچه هاشو دار زد

توروخدا فقط به خودت نگاه نکن

کائناتِ چی

قانونِ چی چرا میپیچونی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

دورت بگردم من به دوستی باهات افتخار میکنم  باشگاهی ک من مدیریت و مربیگریشو میکنم تو نظام اباد ...

خب برام عجیبه که شما فرمانیه می‌شینی و باشگاهت نظام آباد هست به هرحال از آشناییتون خوشحال شدم

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
(. ❛ ᴗ ❛.) این دوتا مبحث جداست دوستمون گفت فلانی انق داره هیشکی و ادم حساب نمیکنه خواس ...

اوکی بیا حرفتو با هم اصلاح کنیم

شصت میلیار توی این دوره و زمونه خیلی زیاده ولی کسی ک تورو بخاطر پول له کنه بی ارزش تر از ریاله

منم خوشحال شدم از همصحبتی با شما

خب برام عجیبه که شما فرمانیه می‌شینی و باشگاهت نظام آباد هست به هرحال از آشناییتون خوشحال شدم

چرا عجیب؟ هر کسی یه جایی میشینه همون جا ک کار نمیکنه

خوشحال شدم باهات حرف زدم 🌹

اوکی بیا حرفتو با هم اصلاح کنیم شصت میلیار توی این دوره و زمونه خیلی زیاده ولی کسی ک تورو بخاطر پول ...

مرسی ک متوجه منظورم شدی 

منم منظورم این نبود ک پول کمیه 

گفتم برای اینکه ادم اصالت و شخصیتشو بفروشه پول زیادی نیس 🌹🌹🌹

مرسی ک متوجه منظورم شدی  منم منظورم این نبود ک پول کمیه  گفتم برای اینکه ادم اصالت و شخص ...

🧡🧡🧡