2777
2789
عنوان

کسی که شصت میلیارد داشته باشه هیچ تو رو آدم حساب می‌کنه😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 56 پست
خب الان یک میلیارد پول پیش دادید؟😐 خب بازم برای منی که ماهی ده میلیون میگیرم زیاده

(. ❛ ᴗ ❛.)  خونه خودمونه البته الان نخریدیم خیلی سال پیش خریدیم

ولی الان انقد پول بی ارزش شده ک  یه آپارتمان شده این قیمت 

منظورم از این فقط ابن بود ک بدونی اونی اصالت نداره با به پولی میرسه جو گیر میشه و دیگرانو حساب نمیکنه چه بسا ادمای خیلی پولداری ک انقد با اصالتا ک اصلا به پول و وضع مادی طرف برای دوستی و محبت اهمیت نمیدن 

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
۶۰میلیار ی واحد تو تهرانه عزیزم بحث درامدم نیس فقط خواستم بگم کسی ک۶۰ت سرمایش باشه انچنان جایگاهی ن ...

یه واحد آپارتمان تو الهیه دیگه همون دوماه بعد قیمتش میشه صد و بیست میلیارد

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم اینا خواهر ایلان مایکت😂😂😂

ایلان ماسک❌️

ایلان مایکت✅️

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

(. ❛ ᴗ ❛.)  خونه خودمونه البته الان نخریدیم خیلی سال پیش خریدیم ولی الان انقد پول بی ارز ...

الان قیمت خونه شما چنده و کجا میشینی؟

(. ❛ ᴗ ❛.)  نه در اون حد که طرف بتونه هزار تماشین فلان داشته باشه و دیگرانو ادم حساب نکنه  ...

نمیتونه باهاش هزارتا ماشین داشته باشه 

ولی مبتونه با نصف نصف نصفش هم مغرور بشه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اصلن ماهی شما با این سنتون ایا شصت میلیارد تو حسابت داری یانه یه کلام آره یا نه؟

(. ❛ ᴗ ❛.) نه ندارم ولی بدون هیچ مولتی میلیاردری هم شصت میلیارد رو تو حسابش نگه نمیداره با پول پول میسازه گلم 

بعد درضمن من 39سالمه سن خاصیم ندارم 😂

ولی توضیح دادم یه اپارتمان جای خوب نه عالی تو تهران همین حدوده و یه مغازه بیس متری بازم تو جای نسبتا خوب حای دوبرابر این قیمتشه پول بی ارزش شده به نظر زیاد میاد برات

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
اصلاح نمیشه کرد 

اره سایت مسخره شده ........تا

یه واحد آپارتمان تو الهیه دیگه همون دوماه بعد قیمتش میشه صد و بیست میلیارد

ارزش پول هم همونقدر میاد پایین

الان۱۰۰ ت ارزش۱۰سال پیش و داره؟!

یادبگیریم ب دیگران براساس موجودی حسابشون احترام نزاریم براساس موجودی اطلاعاتشون و شعور و شخصیتشون اهمیت بدیم،قصد ندارم شعار بدم امیدوارم منظورمو متوجه بشی

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
چندین مورد پیشناسم تو شهرمون ماشیناشون یه میلیارد محل سگ بهمون نمیدن فقط به خاطر یه میلیارد توروخ ...

(. ❛ ᴗ ❛.)  دورت بگردم متوجه م منظورتو میفهمم ولی اون بیشعور و بی اصالته تو اصلا نباید به رفتارش اهمیت بدی خرف من اینه دوست گلم 

(. ❛ ᴗ ❛.) نه ندارم ولی بدون هیچ مولتی میلیاردری هم شصت میلیارد رو تو حسابش نگه نمیداره با پول پول م ...

یه چی بعت میگم بی تو عمق ماجرا تا ما زیر خط فقرارو هم درک کنی

چندین سال پیش میلیون انقدر زیاد بود که ما نداشتیم

این سالا میلیارد انقدر زیاده ک ما نه تنها میلیارد نداریم همون میلیونم نداریم

اوکی شد برات😉

ارزش پول هم همونقدر میاد پایین الان۱۰۰ ت ارزش۱۰سال پیش و داره؟! یادبگیریم ب دیگران براساس موجودی ح ...

متاسفانه الان همه پوله،پول نباشه بغالی به آدم ماست نمیده هرچند ادعای پولدازی ندارم 

قطعا نداره به زمانی یک میلیون دست نیفتادی بود میشد باهاش خونه خرید الان با سی میلیون هیچ کاری نمیتونم بکنم،

الان قیمت خونه شما چنده و کجا میشینی؟

(. ❛ ᴗ ❛.)  دورت بگردم متوجه م منظورتو میفهمم ولی اون بیشعور و بی اصالته تو اصلا نباید به رفتار ...

پس نگو شصت میلیارد چیز خاصی نیس

طرف داره خودسوزی میکنه واسه ۸ میلیون حقوقی ک براش نریختن اونوقت شما اینجوری میگی انگار ایران نیستی