2777
2789

https://uupload.ir/view/rafiee.realestate_a6fc2306134340db8944a1d767197145_jhck.mp4/

آخه بنده خدا کسی که شصت میلیارد داشته باشه خودش گرگ والسترید هست می‌دونه چی بیشترین سود رو داره و کجا سرمایه گذاری کنه و تو خونش ده تا رولز رویس هست و یه قرون هم دست تو نمیده 😂😂😂

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

وال استرید!!!!!

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی 

قبلنا فکر می‌کردم کسی مناسبه که همه معیارامو داشته باشه!اما به مرور متوجه شدم، اونی مناسبه که برای بودنم ارزش قائل باشه و تلاش کنه!اوایل فکر می‌کردم عشق یعنی، همیشه حالت باهاش خوب باشه!اما به مرور متوجه شدم عشق یعنی تو حال بدت جا نزنه!فکر می‌کردم تا نیمه گمشدمو پیدا کنم عاشقش میشم!اما الان فهمیدم هیچ نیمه گمشده ای وجود نداره عشق ساختنیه نه پیدا کردنی!خیلی طول کشید تا متوجه شم هر هیجان، علاقه و احساسی نشونه عشق نیست، یه وقتایی این آسیب ها و زخمامونن که مارو به طرف وابسته میکنن!ولی الان باور دارم رابطه خوب وقتی ساخته میشه که دو طرف به بلوغ عاطفی رسیده باشن

(. ❛ ᴗ ❛.) شصت میلیارد تومن؟؟؟؟؟؟ 

پول یه طبقه اپارتمان 120متریه والا چیز خاصی نیس ک طرف نخود کسی رو ادم حساب کنه

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
با ۶۰ میلیارد ده تا رولز رویس؟ 😂😂

نه میگم کسی که شصت میلیارد داشته باشه خودش هزارتا رولز رویس داره 

همچین میخندی انگار الان شصت میلیارد داری😂😂😂

با ۶۰ میلیارد ده تا رولز رویس؟ 😂😂

(. ❛ ᴗ ❛.)  منم سی بار خوندم گفتم شاید منظورت شصت میلیارد دلاره😂😂😂

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
(. ❛ ᴗ ❛.) شصت میلیارد تومن؟؟؟؟؟؟  پول یه طبقه اپارتمان 120متریه والا چیز خاصی نیس ک طرف ...

خب شما یا من یا آدم تو پایین شهر اون پول رو دارن😂😂

عزیزم همچین میگی پولی نیست انکار تو حسابت صد میلیارد هست 😂😂😂

نه میگم کسی که شصت میلیارد داشته باشه خودش هزارتا رولز رویس داره  همچین میخندی انگار الان ش ...

(. ❛ ᴗ ❛.) چن سالته گلم؟؟؟؟ 😂😂😂😂😂

شصت میلیارد واقعا انقد نیس ک تو میگی😂😂😂

(. ❛ ᴗ ❛.) شصت میلیارد تومن؟؟؟؟؟؟  پول یه طبقه اپارتمان 120متریه والا چیز خاصی نیس ک طرف ...

چیز خاصی نیس؟

نمیفهمم شما خیلی پولدارین یا ما خیلی فقیر

شصت میلیارد چیز خاصی نیس؟؟؟؟؟🤕

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

کاش اول قیمت رولز رویس بدونی 😂😂

اون زمان دونه ای پنجاه میلیارد بود بعدشم کسی که آنقدر پول داره این پول براش عددی نیست