2777
2789
عنوان

تجربه افسردگی شددیدددد 🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 55 پست
عزیزم میشه بفرمایید چه کار کردید؟ بجز قرص کاری هم کردید؟ من شرایط رفتن روانپزشک ندارم چون خانوادم ...

من قرص نخوردم ، نرفتم پزشک و روانپزشک 

من نزدیک یه ماه نه میخندیدم نه حرف میزدم نه حتی گوشی دستم میگرفتم . 

مامانم کلی خوراکی های خوشمزه می آورد که حواسم پرت بشه بخورمشون ، اما هیچکدومو دستم نمیزدم ، اشتهام نبود ، یه هو نشسته بودم میدیدی دارم اشک میریزم .

دلیلش بماند عزیزم ...

ولی کم کم ، خودمو جمع کردم ، خدا کمکم کرد ، خوب شدم 

من دیگه خوب شدم ...

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

خب اگه به خاطره محدود کردن خانواده ات و شکست هات 

به نظرم مشاوره تلفنی بگیر که اگه تونستی با حرف زدن حالت خوب شه که مشکلی نیست اما اون موقع اگه اون مشاوره هم بفهمه که مشکلت حال نمیشع خودش رجوع میده به روانپزشک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه هرکاری خواستم بکنم نشد علتش شکست پشت شکست  شکست پشت شکست مجدد دیگه حالمو بهم زد از زند ...

بله

ما هم همینیم

این نرسیدن خیلی بده

اما بازم بسپار به خدا 

و به خودش توکل کن

فکرای منفی رو بزار کنار

و هر موقع اومد سراغت 

یه ذکر بگو

مثلا لا اله الله 

منم همینم تاحالا نتونستم برم پیش روانشناس خیلی دوس دارم برم دقیقا مشکل تورو دارم حتی شرایطه تنها بیرون رفتنم ندارم چیزایی ک قبلا خوبم میکرد الن نه ذوقه هیچی ندارم منم نمدونم واقعا چیکار کنم

منم همینم تاحالا نتونستم برم پیش روانشناس خیلی دوس دارم برم دقیقا مشکل تورو دارم حتی شرایطه تنها بیر ...

وایی چقدر شما شبیه منید

بنظرتون باید چیکار کرد

دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه

یعنی میلیاردی بهم پول بدن شاد نمیشم😔 اصلا دیگه پولم خوشم نمیاد

بله ما هم همینیم این نرسیدن خیلی بده اما بازم بسپار به خدا  و به خودش توکل کن فکرای ...

میسپارم به خودش 

هنوزم با این حالم توکل به خودش میکنم 

ولی خب من چند ساله هیچی نمیرسم

همیشه از همه عقبم

ب افسردگی الان رسیدم

من قرص نخوردم ، نرفتم پزشک و روانپزشک  من نزدیک یه ماه نه میخندیدم نه حرف میزدم نه حتی گوشی دس ...

دقیقا عین منید 

خب میشه راهکارتونو بگید 

چه کارهایی باید بکنم که حالم خوب شه

میشه تجربتونو بگید منم از این برزخ بیرون بیام 😥💔

من قرص نخوردم ، نرفتم پزشک و روانپزشک  من نزدیک یه ماه نه میخندیدم نه حرف میزدم نه حتی گوشی دس ...

خداروشکر عزیزم که الان حالتون بهتره

ان‌شاالله همیشه لبت خندون و دلت شاد باشه عزیزم🌺

دقیقا عین منید  خب میشه راهکارتونو بگید  چه کارهایی باید بکنم که حالم خوب شه میشه تجربت ...

والا کار خاصی نکردم

عین روح بودم ، عید هم بود اون موقع ، خاله هام میومدن 

میدیدن نه میخندم نه میگم (چون از من بعید بود و من خیلی همیشه میخندم تا خالا اینجوری ندیده بودنم)

مامانم کلی گریه کرد پیششون که نگرانمه نه میگه نه پیشم میشینه . اونا هم تعجب کردن . 

بعد تلفنی با آبجیم حرف زدم یکم 

گریه کردم 

در مورد مشکلم نگفتم یه بهانه ی دیگه آوردم ...

بعد از اون روز کم کم سعی کردم خوب بشم 

آهنگ شاد میزاشتم 

عاملی که باعث میشد دردم یادم بیوفته رو دور کردم 

رفتم بیرون مهمونی تفریح 

کم کم خیلی حالم بهتر شد 🫠

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

والا کار خاصی نکردم عین روح بودم ، عید هم بود اون موقع ، خاله هام میومدن  میدیدن نه میخندم نه ...

یه جورایی باید الکی تلقین مثبت ب خودت بکنی چند وقت تا به واقعیت تبدیل بشه

درسته؟

یه جورایی باید الکی تلقین مثبت ب خودت بکنی چند وقت تا به واقعیت تبدیل بشه درسته؟

اهوم دقیقا 

بگو حالت خوبه 

اگه بگی خوب نیستم واقعا خوب نمیشی 

امیدوارم زود خوب بشی گلی🥰❤️🫂

اهوم دقیقا  بگو حالت خوبه  اگه بگی خوب نیستم واقعا خوب نمیشی  امیدوارم زود خوب بشی ...

ممنونم عزیزم

پس باید الکی تلقین شاد بودن کنم...

شما چقدر زمان برد از وقتی ک شروع ب تلاش رفع حال بد کردید تا خوب بشید؟

ممنونم عزیزم پس باید الکی تلقین شاد بودن کنم... شما چقدر زمان برد از وقتی ک شروع ب تلاش رفع حال بد ...

شاید دو هفته 🫠

ولی بالاخره شد ❤️