2777
2789
عنوان

مجبورم به فرار .یعنی بدون اجازه بابام نمیشه عقد کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7754 بازدید | 279 پست
تایپک پربازدیدبخون بافرارخودت خوارتوسری خوارنکن ابروی پدرومادرت نبر

خوندم ، وای ما شرایطمون فرق داره ، از رو هیجان نیست بخدا 

خسته شدم دیگه 😭😭😭😭دیگه نمیکشم اینطوری ادامه دادنو😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوندم ، وای ما شرایطمون فرق داره ، از رو هیجان نیست بخدا  خسته شدم دیگه 😭😭😭😭دیگه نمیکشم ای ...

اینکارنکن ازدادگاه حکم بگیر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اخه خودش گفت و قول داده که دست نزنه بهم 

دروغ میگه عزیزم چقدر تاپیک میخونیم در مورد فرار که دراخر دختر بیچاره پشیمون میشه اشتباه نکن عزیزم امروز رو یادت باشه ببین چند نفر بهت گفتن اخر این به اصطلاح عاشقی و فرار بد بختی و پشیمونی هست 

بفرما 

مقصر همجنسای خودمن ک انقد ساده ان! عزیزم عهدبوقه مگ؟؟ همینطوری میکنین پسرا روتون سوار میشن

هرچیزی ی راه حلی داره فرار چیع

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
میگن معتادع سیگار میکشه  اما بیشتر کینه هایی هست که از هم دارم

بیشتر فک و تحقیق کن عجله نکن لطفا... کاری نکن دو روز دیگه روت نشه تو صورتشون نگاه کنی..

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

ببین شوهر من اومد خاستگاری بابام از خونه انداختشون بیرون کلی ادم فرستاد و باز خاستگاری کرد با احترام زیاد و مهریه سنگین وبا عزت و احترام ازدواج کردم باااااااااااااااااااز  شوهرم طعنه میزنه میگه تو منو دوس داشتی!اونوقت فکر میکنی تو فراااار کنی این پسر بهت دست نمیزنه و تا اخر عمر حلوا حلوات میکنه!؟