2777
2789
عنوان

مجبورم به فرار .یعنی بدون اجازه بابام نمیشه عقد کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7754 بازدید | 279 پست
دیدم خانومی درس عبرتی در کار نیس زنده باد اشتباهات خوبه من 😉😎😂🤣

چی میگی تو این وسط شیطون شدی رفتی توی جلدش؟اصلا قصد ندارم دل کسی رو بشکنم اما نامزدی که شما داری خیلی درسته!واسش شارژ میفرستی تازه توهین میکنه قهرم میکنه!چرا داری یکی دیگه رو به بدبختی تشویق میکنی؟

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم واقعا نمیدونم دیگه باید چیکار کنم  خسته شدم خیلی ، از همه. داگیرم کاش هیچ وقت عاشق نمی ...

دلتو بخداوند بسپر و عاشقونه با خداوند ارتباط بگیر.همه چی رو بسپر به خودش تا هر چی به صلاحته واست درستش کنه.خواهش میکنم از سایه امن پدرت تکون نخور

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

چی میگی تو این وسط شیطون شدی رفتی توی جلدش؟اصلا قصد ندارم دل کسی رو بشکنم اما نامزدی که شما داری خیل ...

به تو چ ربطی داره دخالت میکنی تو زندگیه من خیلی تو اصلا خیلی آدم مهربونی هستی دلت نمیخاد دل کسیو بشکنی دل من شکسته نمیشه با حرفای یه آدم چرتی مثل تو به من چ ربطی داره شما فاز نصیحت بر ندار من کاری به اون نداشتم جواب یکی دیگهو دادم به تو هم هیچ ربطی نداره زیادی شعر نگو حاج آقا از سر منبر بیا پایین سرمون درد گرفت 🤣🤣😂

خدا باید کمک کنه اگه صلاحه ازدواج صورت بگیره اگه نه انجام نشه.پدرا عاشق دخترشونن.منم مجردبودم پدرمادرم سخت گیربودن روخاستگارام.الان که خودم متاهلم بچه دارم درکشون میکنم.میدونی چقدرزحمت کشیدن برات

خدایا شکرت🌸
به تو چ ربطی داره دخالت میکنی تو زندگیه من خیلی تو اصلا خیلی آدم مهربونی هستی دلت نمیخاد دل کسیو بشک ...

اولین باره با یکی اینطوری تند حرف زدم اما با طرز فکر و جواب دادنت مطمئن شدم که حقت هستش.اینجا به اشتباهاتت افتخار میکنی که بگی این راه پشیمونی نداره؟از خدا نمیترسی داری یکی رو تشویق به کاری میکنی که آینده شو با دستای خودش نابود کنه؟امیدوارم خداوند دست همه مونو بگیره

سعی میکنم اما احساس میکنم خداهم دیگه منو نمیخاد 

خدا همیشه عاشقته.بهش اعتماد کن هرگز تنهات نمیذاره.حتی با بهترین مرد دنیا هم ازدواج کردی فقط خداوند رو منبع عشق و روزی خودت بدون تا همیشه قوی و خوشبخت زندگی کنی

عزیزم خیلی تو شرایطسختی قرار گرفتم 

می دونم الانتم درک می کنم که چه حسی داری به طرف مقابلت، ولی چند سال دیگه می فهمی که بخاطر کی تمام ابرو خودتو خانوادتو بردی و هیچ احترامی تو خانواده شوهر هم نداره حتی خود این طرف مقابلت هم طعنه اشو بهت می زنه و لت و می سوزونه، من دیدم، حالا برو فکر کن ببین اگه از دور یه دخترو و می دیدی که می خواد این کارو بکنه چی بهش می گفتی ،تو دهه ۶۰ نیستی که همه چشم وگوش بسته بودن، الان دخترا به فکر تحصیلن ،به شخصیتت برس، و خودتو بکش بالا، یه مرد مگه چی داره ایندتو خراب می کنی،

می دونم الانتم درک می کنم که چه حسی داری به طرف مقابلت، ولی چند سال دیگه می فهمی که بخاطر کی تمام اب ...

از لحاظ تحصیلی و اینا این مدت افت کردم اما تو دانشگاهم همچنان الف هستم ، بقول شما خاستگارای با مقام و موقیعت بهترم داشتم ولی اخع من دلم پیش ممدی خودم گیره 😭😭😭