2777
2789
عنوان

مجبورم به فرار .یعنی بدون اجازه بابام نمیشه عقد کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7754 بازدید | 279 پست
خب شاید واقعا همو دوس داشته باشن شاید خودتونم جاش بودین ایکارو میکردین 🥺شاید راه حل این ک بهم برسن ...

عشق فقط چند سال اول ازدواج شایدم چند ماهه اول ازدواج باشه

آدم باید با منطقش طرفش رو انتخاب کنه

من عشق رو انکار نمیکنم

ولی منطقم هیچ موقع اجازه نمیده ک بخاطر عشق از خونه فرار کنم.

و دله خانوادم رو بشکنم

چون مطمئنا پدرم صلاحم میخواد

در کل بزرگترین اشتباه احساسی تصمیم گرفتنه

فیلم ملی و راه های نرفته اش رو ببین

تا درس عبرت بشه واست

بزن باران ک دین را دام کردند!بزن باران خدا بازیچه ای شد...ک با آن کسب ننگ و نام کردند🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نمیتونی عقد کنی دادگاهم دردسره شاید اونم نشد بعد میبرنت خونه کتکت میزنن نمیدونم فقط دختری میتونه بدون اجازه پدر ازدواج کنه ک باکره نباشه ک شما هستی خانومی تا هر جاهم فرار کنی نمیتونی عقد کنی دادگاهم خیلی دردسر داره همو روز ک جوابتو نمیدن میای خونه میگیرنت به باد کتک شلو پلت میکنن دردسر واسه اون پسرم درس میشه یه خونی به پا میشه ای وسط اگ بابات چنین حرفی زده ک داغش میزارم تو دلت آتیشش تنده نمیدونم بازم میل با خودته من درکت میکنم 🥺♥️

آخه سه سال زمان کمی نیست ، دیگه باید چیکار کنه ؟خانواده من ختی یه درصدم کوتاه نیومدن

اینکه خداوند اجازه ازدواج دخترو به پدر داده حکمت داره عزیزم.مرد هم جنس خودشو میشناسه و مثل یه دخترخانوم گول احساسات رو نمیخوره.به پدرت اعتماد کن و باز هم زمان بده شاید فرجی شد و راضی شد.خواهش میکنم آینده تو با دستای خودت آتیش نزن

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من ۲۰ اونم ۲۶  میگن معتادع ولی فقط سیگار میکشهههههه

من ک بابام اجازه نمیده حتی یه نفر زنگ بزنه بگه من خاستگاری دخترتون هستم چیکار کنم؟

بابام میگ فقط باید ۲۵ رو رد کنیییییی

منم فرار کنم؟😂

تازه منم دوست پسر دارم ک مامانش همش میگ باید بیایم خاستگاری وگرنه رابطتون رو قطع کنید

بزن باران ک دین را دام کردند!بزن باران خدا بازیچه ای شد...ک با آن کسب ننگ و نام کردند🖤
دیدم خانومی درس عبرتی در کار نیس زنده باد اشتباهات خوبه من 😉😎😂🤣

چند وقته دیگ مشخص میشه گلم 

ن در دوران نامزدی😂

اینکه خداوند اجازه ازدواج دخترو به پدر داده حکمت داره عزیزم.مرد هم جنس خودشو میشناسه و مثل یه دخترخا ...

نمیدونم واقعا نمیدونم دیگه باید چیکار کنم 

خسته شدم خیلی ، از همه. داگیرم کاش هیچ وقت عاشق نمیشدم