2777
2789
عنوان

مجبورم به فرار .یعنی بدون اجازه بابام نمیشه عقد کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7754 بازدید | 279 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علت مخالفتشون چیه ؟ 🤔

اگر منطقیه که حق با خانوادته.

اگر منطقی نیست یا از سر لجبازیه یا ... ، میتونی از یک مشاور خوب کمک بگیری ، یا از یک بزرگتر مثل مادربزرگ و اینجور افراد یا راه حل های دیگه ... 

فقط به هیچ وجه فرار نکن ، چون آخرش پشیمون میشی. 

همسایه ما یکی این کارو کرد دختره با بچه برگشت الانم یه زندگی وحشتناک داره یکسال بعد با بچه برگشت هنوز بعد ۱۴ ۱۵ سال باز زندگیش افتصاحه 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

میتونی بری شکایت کنی از پدرت اگه سنت قانونی باشه دادگاه تشکیل میشه و اگر محرز بشه پدرتون مخالفت بی ج ...

اره سنم قانونیه ، چطور تشخیص میدن که بدون اجازش بشه عقد کرد ، بعنی دلیل خاصی میخاد؟

مردم و میان با منت خواستگاری میکنن هزارتا جشن و عید و فلان و عزت میزارن بهشون آخرم شوهر و خانواده شوهر زبونشون واسش درازه 

واقعا نمیدونم تو کله بعصی دخترا چی میگذره که اینجوری خودشونو به اتش میکشن

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

اره سنم قانونیه ، چطور تشخیص میدن که بدون اجازش بشه عقد کرد ، بعنی دلیل خاصی میخاد؟

آره دلیل بیاری ک این آقایی ک من میخام از همه لحاظ اوکی هس ولی بی دلیل مخالفت میکنن باباتو میخان برا دادگاه صحبت میکنن اگ اوکی بود نامه بهت میدن 

مگه فرار کرده کسی؟تو پربازدیدا

همونکه گفته چند روزی اومدم خونه نامزدم تا عقد کنیم.نکن.یه نفرو میشناسم که وقتی ۱۷سالش بود فرار کرد و خودشو بدبخت کرد.نکن بخدا هیچی جز رسوایی و بدبختی نداره.از صبح دارم حرص میخورم واسه اون پربازدید.شیکم درد گرفتم با چه زبونی بگم نکنین اینکارو.اون پسر خودش باید به دستت بیاره تا واسش با ارزش بشی.اینجوری یه شبه عشقش فروکش‌میکنه و تبدیل به هیولایی میشه که فقط میخوای ازش جدا بشی

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

ببین دادگاه تشکیل میشه شما و اون آقاپسر و باباتو میگن بیاین پیش رئیس دادگاه اگه پدرت مثلا بیاد بگه این پسره معتاده خلافکاره من اجازه نمیدم ک هیچ ولی اگه دلیل محکمه پسندی نیاره دادگاه حکم عقد میده 

علت مخالفتشون چیه ؟ 🤔 اگر منطقیه که حق با خانوادته. اگر منطقی نیست یا از سر لجبازیه یا ... ، میتو ...

اخه کل بزرگترای فامیل وساطت کردن ، اخرش بابام گفت یا عقب بکشید یا داغش دلت میزارم ، اصلا راضی نمیشه 

همونکه گفته چند روزی اومدم خونه نامزدم تا عقد کنیم.نکن.یه نفرو میشناسم که وقتی ۱۷سالش بود فرار کرد و ...

آخه سه سال زمان کمی نیست ، دیگه باید چیکار کنه ؟خانواده من ختی یه درصدم کوتاه نیومدن