2777
2789
عنوان

مادرشوهرِ خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا میخواد ازدواج کنه ببخشید بخشید هفته یک بار بره نیاز مرد برطرف شده باز بیاد خونه مادرش،بعد با جهیزیه مادر شوهر کیف کنه

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بگم ک گوش نمیدین ولی میگم...

برید اون موکت و کمد دیواری و مرده و همه رو بردارید....

خواستن س تا خواهر برادر باهم بزا مادرشون خونه اجاره کنن زندگی کنه ...نخواستن هم هر کس سمت خودش...این نهایی ترین راهه...هرچقدر تلاش بکنید تهش می‌رسید ب همین چیزی ک من گفتم

یکم صبر کنین  مگه میشه زن و شوهر جدا زندگی کنن  با این وضع فقط میتونم بگم صبر کنید و با ...

توی دوران نامزدی ام اجازه نمیداد پسرش بیاد دیدن خواهرم ، پسره به شدت به حرف مادرش و خواهرشه یه بار خواهرم گفته یه کم مستقل شو تا مرز کتک زدنش رفته هیی

توی دوران نامزدی ام اجازه نمیداد پسرش بیاد دیدن خواهرم ، پسره به شدت به حرف مادرش و خواهرشه یه بار خ ...

خب خواهرت می خواد با مردی که تو نامزدی میخواسته کتکش بزنه ادامه بده؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بگم ک گوش نمیدین ولی میگم... برید اون موکت و کمد دیواری و مرده و همه رو بردارید.... خواستن س تا خو ...

باورت نمیشه میگه من شب ها بدون پسرم نمیتونم بخوام من حس میکنم انگا فک میکنه پسرش شوهرشه ، شبا باید دستشا بگیرع و بخواب زنی به شدت بد اخلاقه و اینکه پسرش طرف مادرشه و این کار هیچوقت انجام نمیشه

من جای شما بودم میرفتم موکت و کمدو هر چی بردم رو بر میداشتم می اوردم

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

توی دوران نامزدی ام اجازه نمیداد پسرش بیاد دیدن خواهرم ، پسره به شدت به حرف مادرش و خواهرشه یه بار خ ...

عزیزم شرمنده ها !! نون خواهرت رو نمیتونید بدید که به همچین پسری دارین میدینش؟

درست متوجه شدم؟ میگه زن و شوهری که ازدواج کردن جدا از هم زندگی کنن؟ اگر اره خب عقل نداره زنه.

اره گفته بعد شب عروسی بره خونه مامانش و اینکه پسره اخر هفته ها بیاد خونه مامانم درواقع