2777
2789
عنوان

مادرشوهرِ خواهرم

554 بازدید | 62 پست

سلام بچه ها 

خواهرم چند هفته دیگه عروسیشه و اینکه سنتی با پسری ازدواج کردن که پدر نداره و یع مادر داره توی خاستگاری خواهرم قبول کرد که با مادرش زندگی کنه خلاصه ما برای پنچره ها و اینا پرده دوختیم و کمد دیواری زدیم و خونه ام موکت کردیم و حالا مونده بقیه وسایل ببریم .

این خونه ام مال خود پسره اس و پدرشون خونه نداشته و مستجر بودن الان مامانشم پیششه  یه خواهر و برادر دیگه ام دارع که ازدواج کردن 

خلاصه الان دیشب نامزد خواهرم بهش گفته مامانم میگه از فردا عروسی برو خونه مامانت بمون  مث نامزدیمون بشه دوباره و اخر هفته ها هم دیگه را ببینیم 

خلاصه اینکه پسرش میخواد اما میگه باید باهم جدا باشین و باهم زندگی نکنین و کنار هم دیگه ام نباشین توی این خونه 

توی دوران نامزدی ام که هستن خواهرم اجازه نمیده بره خونشون یعنی درواقع راه نمیده حتی پدرو مادرما و اینکه زنی به شدت خسیس و اینکه هرکارم کنی براش میگه هیچ کار نکردی هییی 

همه از دیشب توی شوکیم مگه میشه این جوری هیییی 

چیکار کنیم به نظرتون ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واه  

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یکم صبر کنین 

مگه میشه زن و شوهر جدا زندگی کنن 

با این وضع فقط میتونم بگم صبر کنید و با خود پسره صحبت کنید 

اصلا و ابدا امکان ندارم زن و شوهر جدا زندگی کنن اونم تو یه شهر😐😐ببخشید مگه خواهرتون مگه فقط برای رفع نیاز جنسیت خدای نکرده که فقط آخر هفته با هم باشن

پسری ک انقد ب حرف مامانشه،بدرد نمیخوره

یکاری کنین برای همیشه بره وَر دل ننش بشینه

یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد

منم الان تو شوکم

باورش سخته خانمه عقلش سالمه؟

پسرش چجوری روش شده اینو به خواهرت بگه؟

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

اشتباه اول رو همون وقت کردید که خواهرت قبول کرد با مادرشوهر یه جا زندگی کنه 

پسره هم مشخصه از زندگی فقط اون قسمت رابطه براش مهمه که گفته اخر هفته بیا

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️