2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله من دوهفته قبل موعدم بیبی چک. مثبت شد بتامم ۵۷ الانم هفته ۵هستم

یعنی دوهفته مونده  بود پریود بشی. چون من خیلی عجیبه برام مگاون موقع تخمک آزاد میشه مگ چند روز بعد پریودی وقت تخمک گذاری نیست مگه

یعنی دوهفته مونده  بود پریود بشی. چون من خیلی عجیبه برام مگاون موقع تخمک آزاد میشه مگ چند روز ب ...

خیر یک هفته بعد پریودی تخمک گزاری لقاح میتونه توی دوروزم اتفاق بیفنه اگر اسپرم وتخمک قوی باشه البته من ۶ماه زیرنظردکتربودم وخیلی یهویی بیبی زدم مثبت شد  حالت تهوع شبانه داشتم 

وا مگه میشه اینقد زود

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
بله من دوهفته قبل موعدم بیبی چک. مثبت شد بتامم ۵۷ الانم هفته ۵هستم

وای خدا چقد زود فهمیدی 

من فهمیدم باردارم اواسط ۱۳ هفته بودم😐😂 

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
خیر یک هفته بعد پریودی تخمک گزاری لقاح میتونه توی دوروزم اتفاق بیفنه اگر اسپرم وتخمک قوی باشه البته ...

من و شوهرم مشکلی نداشتیم ولی من میخواستم باردار بشم رفتم دوتا امپول تحریک تخم گذاری هم  زدم  

بگو ماشالله بهتراینجوری میگذره ولی همچنان دارم انتظار دوهفته دیگ رو میکشم برا سنو

الهی به خوشی و سلامتی باسه ذوقشم شیرینه🥰

من دیگه بدو بدو هر روز باید میرفتم سونو و ازمایش

رفتم سونو اولی دکتر گفت بیشتر ۱۳ هفته ای جنین بزرگتره

دوباره فرداش رفتم  سونو گفت دوقلو بودن

به همسرم نگفتم دوقلو هستن صبر کردم جنسیتشون مشخص شه بعد بیست هفته بودم گفت شکمت چه سریع داره بزرگ میشه گفتم چون دوتا پسر هستن سکته کرد😂

الهی به خوشی و سلامتی باسه ذوقشم شیرینه🥰 من دیگه بدو بدو هر روز باید میرفتم سونو و ازمایش رفتم ...

ای جونم 😍خداحفظشون کنه 

من اوایل چپم سنگین الان راست الان باز چپم سنگین شده وراست خاله ومامانم میگن حس میکنیم دوقلو گفتم هرچی باشه سالم باشه خداخودش بخواد لطفشو شامل حالمون میکنه دوتا میده دوتاهم نشد یکی صحیح سلامت 

خودمو شوهرمم خیلی دوقلو دوست داریم 

بعد چه علائمی داشتی 

ای جونم 😍خداحفظشون کنه  من اوایل چپم سنگین الان راست الان باز چپم سنگین شده وراست خاله ومامان ...

سلامت باشین ایشالا همه چی به سلامت بگذره

دوتا بجه داشتن واقعا سخته اما اینش خوبه همبازی دارن یه بار سختی میکشی و تموم میشه 

منظورتون علائم جیه؟؟

سلامت باشین ایشالا همه چی به سلامت بگذره دوتا بجه داشتن واقعا سخته اما اینش خوبه همبازی دارن یه بار ...

قربانت بله دقیقا انشالله ثمرشونو ببینید

علائم دوقلویی مثلامن ضربانم حتی وقتی دراز کشیدگ یهومیره بالا اصلا اشتهاندارم فقط دلم چیزای خنک میخواد خوراکم شده ماست وخیار اب دوغ خیار ونون خشک ترشکم خیلی میخورم ولی از غذاهای دیگ بدم میاد شکمم سنگین خواب شبانه هم که اصلا ندارم دردم ک داشته باشم شیاف میزارم دوزی دوتا