2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسابداری کلا بازار کارش خوبه، در کنارش یه دوره بری آموزشگاه مدرک حسابداری بگیری، که در شرکت‌ها و کار ...

بنظرتون بمونم پشت کنکور یا برم حسابداری

فک میکنم کمی ادب 
سلام و ارادت  رشته ی خوبیه حسابداری ،بستگی به خودتون داره بیشتر  دانشگاه آزاد رو انتخاب ...

میتونم از طریق دانشگاه آزاد برم سرکار ؟

فک میکنم کمی ادب 
بنظرتون بمونم پشت کنکور یا برم حسابداری

پشت کنکور بمونی میخای چی بخونی؟ اگه رشته ارزشمندی دوس داری و فک میکنی میتونی قبول بشی همون پشت بمون، اگر نه، حسابداری بخونی دیگه لازم نیس منتظر آزمون استخدامی باشی، اگه مدرک آموزشگاه هم داشته باشی یه کوچولو سابقه برا خودت جمع کنی حسابدار خواهان زیادی داره در کارخانجات شرکت‌ها 

پشت کنکور بمونی میخای چی بخونی؟ اگه رشته ارزشمندی دوس داری و فک میکنی میتونی قبول بشی همون پشت بمون، ...

من میخوام کنکور بدم حسابداری چمران اهواز قبول شم قصدم از کنکور اینه 

فک میکنم کمی ادب 
پشت کنکور بمونی میخای چی بخونی؟ اگه رشته ارزشمندی دوس داری و فک میکنی میتونی قبول بشی همون پشت بمون، ...

مدرک اموزشگاه از کجا بگیرم ؟

فک میکنم کمی ادب 
من میخوام کنکور بدم حسابداری چمران اهواز قبول شم قصدم از کنکور اینه 

عزیزم الان دیگه خیلی مهم نیس مدرک از کدوم دانشگاه میگیری، مدرک داشته باشی دستت کمی هم زرنگ باشی میتونی وارد بازار کار بشی، بازم اگه برات خیلی مهمه با مشاور مشورت کن اینجا ماها در اندازه و فهم خودمون میتونیم راهنمایی بدیم

مدرک اموزشگاه از کجا بگیرم ؟

همه آموزشگاهها که کامپیوتر اینا اموزش میدن، دوره های حسابداری هم دارن تازه به بازار کار هم معرفی میکنن دختر خاله من از این طریق وارد بازار کار شد الان در معتبرترین شرکت کارمیکنه حقوقش از قانون کار خیلی بیشتره، مدرکش آمار بود، اما رفت دوره های حسابداری هم دید با همون مدرک حسابداری هم استخدام یه شرکت شد، بعدش کم کم که در کارش پیشرفته تر شد، معرفیش کردن به شرکتی معتبر، در کل وارد بازار کار بشی کم کم پیشرفت کنی شناخته بشی، معرفی خواهند کرد

میتونم از طریق دانشگاه آزاد برم سرکار ؟

بله چرا که نه ،حتما 

اصلا فکر پشت کنکور نشستن رو نکن 

سرعت تغییر زندگی بقدری زیاد شده که قرار نیست پای ما بشینه 

قطعا قطعا قطعا پشت کنکور نمونید بخاطر آزاد یا دولتی بودن