2777
2789

کجاباید مراجعه کنم  شوهرم ده بار کمپ رفته و ترک نکرده و شیشه و هرویین و هرکوفت اشغالی مصرف میکنه و اصلا خرجی نمیده هیچکسی پشتم نیس یتیمم خواهربرادرامم پشتم نیستن حالا خودش گفته من اینبار ترک میکنم اگ باورنمیکنی بیا بهت تعهد میدم حق طلاق و حضانت بچه رو میدم  منم ازخدامه خیلی زجرم داده میدونم ترک نمیکنه اما میخوام خضانتو بگیرم بنظرتون بعدا نمیگن این حالش خوب نبوده حق طلاق داده؟؟؟؟ بدرد میخوره بعدا تو دادگاه

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفتر اسناد رسمی اما حضانت رو اگر بده هم باز نظر قاضی نسبت بهش ارجعیت داره‌‌. با این تفاسیر بدون این ...

نظر قاضی رو چیکارکنم دفتر اسناد رسمی کافیه یا دادگاه هم باید برم تا نظرش عوض نشده

شما نباید بری ایشون باید بره و امضا کنه او محضر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نظر قاضی رو چیکارکنم دفتر اسناد رسمی کافیه یا دادگاه هم باید برم تا نظرش عوض نشده

ببینید.

طبق قانون اولویت در حضانت با مصلحت فرزند هست. پس حتی اگر بین خودتون توافق هم کنید، باز قاضی باید تشخیص بده که مصلحت فرزند در چی هست.

شما اگر بهت حق طلاق با حضانت رو میده، برو دفتر اسناد رسمی و این رو ازش بگیر.

هر قاضی ای هم بدونه معتاد هست حضانت رو به تو میده بعدش

عشق یعنی...
تو دادگاه که ۱۰۰٪ به درد میخوره همزمان با ترک دادنش مشاور هم ببرش وقتی کسی پشتت نیست باید خودت گلی ...

الانم میگه ترک میکنم ولی امیدی بهش نیست دروغ میگه 

باید بری دفتر ثبت اسناد رسمی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .