2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر شخصیمو بگم اگه تجربی آوردی هم نرو با این نمره ها چون تجربی رشته هس که رقابت توش زیاده اگه بخوای تو کنکورش هم نتیجه بگیری باید درسخون باشی که احتمالا نیستی پس برو انسانی یا ریاضی که رقابت کمتره 

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
چرا من دوسال اخر خوب درس خوندم فقط ی هفتم چون مجازی بود ....

دو سال آخر معدلت چند بود؟

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
اخه دختر تویی ک راهنمایی این وضعو داری وای ب حال دبیرستان سال اول تجدیدی اونایی ک ۲۰ هم میگیرن افت ...

وای من ۲۰ میگرفتم اونم تیزهوشان 

امسال همه درسهامو افتادم

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم 

اخه دختر تویی ک راهنمایی این وضعو داری وای ب حال دبیرستان سال اول تجدیدی اونایی ک ۲۰ هم میگیرن افت ...

دقیقا من هر ۳ سال بالای ۱۹ بودم بدون درس خواندن زیاد و فشار 

سال دهم کلا با شب بیداری و درس خوندن همه میوفتادیم

هردو بالای ۱۹

اگه میتونی سال کنکور روزی ده دوازده ساعت بخونی با استمرار اوکی بیا تجربی ولی در غیر این صورت بهتره به رشته های دیگه فکر کنی من هفتم تا نهم معدل هردو نیمسالم ۲۰ بود و رتبه ممتاز کلاس بودم بعدش هم تجربی تیزهوشان آوردم دبیرستانم درسم معمولی بود در حد ۱۹.۵ بود ولی الان پشت موندم وضع همکلاسی هام هم همینه ولی اونایی که متوسطه اول معدل پایینی داشتند و نتونستند برن تجربی و رفته بودن ریاضی همون سال اول فرهنگیان و مهندسی های خوبی آوردن و رفتند دانشگاه اینارو نگفتم دلسرد شی گفتم که واقع بینانه تصمیم بگیری