دلم میسوزه که صبح کله ی صبح باید از خواب بیدار بشن و برن مدرسه ، بعدم مجبورن کلی از مطالبی رو بخونن که هیچ جای زندگی به درد شون نمیخوره . آخر سر هم که باید امتحان بدن . چی میشد یکم از حجم مطالب درسی کم میکردن که بچه ها انقد زیر فشار قرار نگیرن ؟ یا مثلا بجای اینکه ساعت ۶ از خواب بیدار بشن ، ساعت ۸ از خواب بیدار میشدن . واقعا مطالعات اجتماعی و دفاعی کجای زندگی به کار آدم میاد . کاش بجای این درس ها برای دانش آموز ها کلاس ورزش و موسیقی میذاشتن یا میبردن اردو ، واقعا چرا یه بچه ی مدرسه ای باید انقد سختی بکشه
وا مگه ماها آدم نبودیم؟! الان باد هم بیاد مدرسه ها تعطیل میشه زمان ما برف میومد مدرسه رو تمیز میکردن میگفتن شده بمیرید هم جنازتون باید بیاد مدرسه .الان از عید تا امروز هفته ای دو سه روز تعطیلی بوده ... بچه های الان زیادی داره بهشون خوش میگذره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یا دینی دبیرستان انقدر پیچیده ش کردن سرت درد میگیره
مریم میرزاخانی ریاضیدان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانهای آنها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانهای، یه انسان فوقالعاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
یعنی چی بجای درس ببرن اردو.بچه ای که نتونه هروز ساعت 6 بیدار بشه قطعا وقتی خواست بره سرکار همیشه مشک ...
حالا کو تا وقتی که بخوان برن سر کار ، اصلا شاید شغل شون آزاد باشه ، بخوان ساعت ۱۰ برن سر کار ، ما که نمیتونیم از ۷ سالگی بچه ها رو شکنجه کنیم به هوای اینکه شاید بعدا یه وقتی مجبور باشن فلان کار رو انجام بدن
چرا مطالعات به درد نمیخوره ؟ تاریخ و جغرافیا و مدنی به درد نمیخوره؟؟؟ حداقل باید جغرافیای کشورشون و نقشه کلی جهان رو بلد باشند مدنی هم اطلاعات سیاسی اجتماعی رو آموزش میده تاریخ هم باید بدونی که اشتباهات گذشته رو به عنوان شهروند تکرار نکنی
موسیقی کجای زندگی به درد میخوره دقیقا؟! مطالعات درسیه که دانش آموز با اجتماع آشنا بشه، با قوانین اجتماعی آشنا بشه.
ورزش هم همه ی دانش آموزا دارن در هر پایه ای یکی از مواد درسی تربیت بدنیه. مگه ساعات مدرسه در ایران چقدره که بخوان فوق برنامه کار کنن اینا که میگی فوق برنامه هست. کشورهای پیشرفته دانش آموز ۷ و ۳۰ مدرسه هست تا ۳ بعد از ظهر.
برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹
دفاعی فقط برای نظام نیست .هر شهروندي باید توانایی ومهارت دفاعی داشته باشه مطالعات هم آشنایی ب ...
آخه مهارت دفاعی یادنمیدن اصلا
همش دستاورد و ایناس
اصلا یاد نمیگیری
شیوه تدریس هم اشتباه هست ، نمیشه یکم همین دفاعی رو جمع و جور تر کنن؟
یا کتاب جامعه شناسی یه انسانی همش اومده یچیزی رو تکرار کرده
تکرار تکرار تکرار
مریم میرزاخانی ریاضیدان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانهای آنها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانهای، یه انسان فوقالعاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش