دلم میسوزه که صبح کله ی صبح باید از خواب بیدار بشن و برن مدرسه ، بعدم مجبورن کلی از مطالبی رو بخونن که هیچ جای زندگی به درد شون نمیخوره . آخر سر هم که باید امتحان بدن . چی میشد یکم از حجم مطالب درسی کم میکردن که بچه ها انقد زیر فشار قرار نگیرن ؟ یا مثلا بجای اینکه ساعت ۶ از خواب بیدار بشن ، ساعت ۸ از خواب بیدار میشدن . واقعا مطالعات اجتماعی و دفاعی کجای زندگی به کار آدم میاد . کاش بجای این درس ها برای دانش آموز ها کلاس ورزش و موسیقی میذاشتن یا میبردن اردو ، واقعا چرا یه بچه ی مدرسه ای باید انقد سختی بکشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به این شیوه و با این حجمی که آموزش داده میشه ، به درد نمیخوره . حجم مطالب زیاده ، کسی هم به این فکر نیست که اینا رو عمقی بخونه و یاد بگیره ، همه شب امتحان خونده و نخونده ، آخرش میرن امتحان میدن که پاس بشن و فقط تموم بشه برع
اینا همه برنامه های آموزش و پرورشه برنامه هایی که سعی داره بچه هارو محتاج پرورش بده بچه ای که جز درس خوندن جایی نرفته چیزی از سرمایه گذاری و کارآفرینی نمیدونه بعد از چندسال میبینه یه چس مقدار حقوق میرسه بهش فکر میکنه پیشرفت کرده
یعنی چی بجای درس ببرن اردو.بچه ای که نتونه هروز ساعت 6 بیدار بشه قطعا وقتی خواست بره سرکار همیشه مشکل داره..اینایی که من مثلا خوندم الان دارم به بچه هام یاد میدم.و خیلی جاها به دردم خورده..
فکر من همیشه درگیر اینه که چند سال هم تو مدرسه عربی و زبان خوندیم بلد نیستیم یه جمله با کسی حرف بزنیم اونوقت تو کشورهای دیگه بچه ها. در حد کلاس راهنمایی ،مثل بلبل میتونن انگلیسی حرف بزنن.یا کشورهایی مثل هند از اول زبان میخونن