2777
2789
عنوان

دلم برای بچه های مدرسه ای می سوزه

553 بازدید | 43 پست

دلم میسوزه که صبح کله ی صبح باید از خواب بیدار بشن و برن مدرسه ، بعدم مجبورن کلی از مطالبی رو بخونن که هیچ جای زندگی به درد شون نمیخوره . آخر سر هم که باید امتحان بدن . چی میشد یکم از حجم مطالب درسی کم میکردن که بچه ها انقد زیر فشار قرار نگیرن ؟ یا مثلا بجای اینکه ساعت ۶ از خواب بیدار بشن ، ساعت ۸ از خواب بیدار میشدن . واقعا مطالعات اجتماعی و دفاعی کجای زندگی به کار آدم میاد . کاش بجای این درس ها برای دانش آموز ها کلاس ورزش و موسیقی میذاشتن یا میبردن اردو ، واقعا چرا یه بچه ی مدرسه ای باید انقد سختی بکشه

با کلی وصله رو بالم هنوز بلند پروازم.‌‌‌..

ولی من دلم نمیسوزه تو زندگی انقدر سختی ها هست اگه زیادی نازپروده بشن از عهده مشکلات جامعه و زندگی برنمیان 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هر چی کتاب پیامهای آسمان و آمادگی دفاعی و خیلی از مطالب اجتماعی رو نگاه میکنم میگم آخه اینا به چه درد بچه میخوره 

پیامهای آسمانی یه مشت کلمات قلمبه سلمبه 

آمادگی دفاعی بشددددت مسخره و بیخود 

حیف بچه ها واقعا 

چرا فکر میکنی مطالعات و دفاعی به درد نمیخوره؟

به این شیوه و با این حجمی که آموزش داده میشه ، به درد نمیخوره . حجم مطالب زیاده ، کسی هم به این فکر نیست که اینا رو عمقی بخونه و یاد بگیره ، همه  شب امتحان خونده و نخونده ، آخرش میرن امتحان میدن که پاس بشن و فقط تموم بشه برع

با کلی وصله رو بالم هنوز بلند پروازم.‌‌‌..

(برایه اینکه آدم باید سختی بکشه🤡)

اینا همه برنامه های آموزش و پرورشه برنامه هایی که سعی داره بچه هارو محتاج پرورش بده بچه ای که جز درس خوندن جایی نرفته چیزی از سرمایه گذاری و کارآفرینی نمیدونه بعد از چندسال میبینه یه چس مقدار حقوق میرسه بهش فکر میکنه پیشرفت کرده

یعنی چی بجای درس ببرن اردو.بچه ای که نتونه هروز ساعت 6 بیدار بشه قطعا وقتی خواست بره سرکار همیشه مشکل داره..اینایی که من مثلا خوندم الان دارم به بچه هام یاد میدم.‌و خیلی جاها به دردم خورده..

خدایا شکرت🌹🌹🌹

اره به نظر منم باید تفریحات وبازی و اردو و..  براشون بیشتر باشه

الان باز دوروز تعطیلی دارن.. موقع برف سنگین و الودگی هوا هم تعطیل

ما دهه شصتیا که سنگ هم از اسمون میومد باید میرفتیم مدرسه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

فکر من همیشه درگیر اینه که چند سال هم تو مدرسه عربی و زبان خوندیم بلد نیستیم یه جمله با کسی حرف بزنیم اونوقت تو کشورهای دیگه بچه ها. در حد کلاس راهنمایی ،مثل بلبل میتونن انگلیسی حرف بزنن.یا کشورهایی مثل هند از اول زبان می‌خونن

آموزش ایران واقعا به درد نخوره.