2777
2789

بچه ها من وزنم اوکیه اونقدر چاق نیستم تپلم ۶۲ کیلوام 

قدم ۱۵۷ عه / شوهرم چون از طلا خوشش نمیاد بقیه النگوهامو نمیخره درحالی که پول طلا رو داره 

خلاصه خیلی راجب اینکه باید واسم بقیه طلاهامو بخره پا فشاری کردم گفت بیا شرط ببندیم اگه تو بردی می‌خرم اگه من بردم دیگه حرفشو نمیاری منم قبول کردم

شرطمونم اینه سر ۱۷ کیلو اگه بتونم کم کنم طلامو میخره

(چون میدونه نمیتونم کم کنم و ادم شکمویی هستم و اعتیاد به شیرینی جات دارم میدونه که شرط رو  میبره بخاطر همین همچین ریسکی کرد ) الانم ازتون میخوام هرکی تجربه کاهش وزن بالای ۱۵ کیلو رو داره بیاد از تجربه اش بگه کمکم کنه 

در حقش دعا می‌کنم سر نمازم / ❤️🌸

کالری شماری کن 

روزی ۸۰۰ کالری 

یک روز درمیون فست ۱۶ ساعته داشته باش 

زینک بخور یک روز درمیون 

ورزش کن 

پیاده روی 

دوچرخه سواری 

بدنسازی ..

تحرک زیاد داشته باش 

کربوهیدراتو حذف کن 

سالم خوری 

خوردن وعده های کم با فاصله 

نخوردن اب با غذا یا نوشیدنی 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه کرفسو نصب کن 

کالری هر غذایی که میخوری در روز رو یادداشت کن سعی کن تعادلو حفظ کنی که ۸۰۰ باشه 

۸۰۰ گفتم به مرور میتونی کمش کنی به ۵۰۰ برسونی

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

عزیزم شما خیلی هنر کنی ده کیلو کم کنی اونم با استخر ودویدن تو اب و کالری شماری ولی حواست هست سلامتی خیلی مهمه ، نکنه رژیمی بگیری که سوتغذیه برات بیاره و داغون بشیا ....بعد باید تموم اون ۸۰میلیون را بدی بالای دکتر و دارو ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
کالری شماری کن  روزی ۸۰۰ کالری  یک روز درمیون فست ۱۶ ساعته داشته باش  زینک بخور یک ...

دوست عزیز یک سوال

فستینگ ۱۶ ساعت چیزی نخوری ۸ ساعت بخوری

باید هر روز این رژیم بگیری یا دو روز در هفته؟

من گیج شدم الان ۳ روز رژیم فستینگم

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
مرسی از کمکت چیه جانم❤️

فدات عشقم کاری نکردم 

دوست عزیز یک سوال فستینگ ۱۶ ساعت چیزی نخوری ۸ ساعت بخوری باید هر روز این رژیم بگیری یا دو روز در ه ...

دوروز در هفته میگیرن اما ایشون میخوان زود تر لاغر شن 

بخاطر همون یکروز درمیون گفتم 

من خودم فستینگ یک روز درمیون گرفتم 

هرروز هم گرفتم 

هرروزش باعث استپ وزنی میشه 

دوروز در هفته میگیرن اما ایشون میخوان زود تر لاغر شن  بخاطر همون یکروز درمیون گفتم  من خ ...

یعنی دو روز در هفته رو ۱۶ به ۸ میگیرید؟

بقیه هفته رژیم ساده است از صبح تا شب ولی متناسب با کالری نیازه؟

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
یعنی دو روز در هفته رو ۱۶ به ۸ میگیرید؟ بقیه هفته رژیم ساده است از صبح تا شب ولی متناسب با کالری نی ...

اره گلم