2777
2789
عنوان

من حجابم کامله ولی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 54 پست

اذانگو نصب کن.بزار گوشیت اذان بگه.

همون وقتم اینو با خودت تکرار کن:به نماز نگو کار دارم،به کار بگو وقت نماز است.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

نماز نخوندنو معادل با مجازات ندون نماز چیزیه بین تو و خدا و چیزیه که به زندگیت روح و هدف میده تو ...

قبلا سر وقت حتی بدون اینکه تایمر بزارم حتی نماز صبح بیدار میشدم الان نمی‌دونم چرا اینجوری شد یهو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین فقط اینو بگم که یکی از مادربزرگام نماز میخوند و اون یکی نه واقعا به چشم دیدم عاقبت بخیریش رو و ...

دقیقا همینطوره خودم هیچی کم ندارما ولی همیشه دنبال اون آرامشم وقتی دلم آشوبه هیچی ندارم انگار :)

همینجا بگین فیض ببریم 

یچیزائی رو عمومی نمیگم که بعضیها برداشت بد کنن.هرکسی خواست خصوصی میگم بهش که سوءتفاهم نشه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اینطوریم نیست

نمی‌گم هوای بی نمازا رو نداره همیشه میگم ما هموون یه بذر وجودی داریم که خدا خودش می‌دونه چی کار کنه شکوفه بزنیم یکی تو سختی یکی تو اسونی ولی به چشم دیدم همیشه دختری که تو کل فامیل فقط این نماز میخونه و دخترای دیگه طلاق گرفتن و ازدواج سفید کردن و کلی بدبختی براشون پیش اومد ولی این از بدترین شرایط ممکن که کسی فکرشو نمی‌کرد به بهترین جایگاه اجتماعی دست پیدا کرد 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
جایی که کار می کنی یا درس میخونی قطعا نماز خونه یا مسجد داره

عزیزم محیط کاریمون کوچیک هست درحد یه آشپزخونه کوچیک داره ولی خب نماز صبح و مغرب خونه هستم حتی میتونم وقتی برگشتم خونه بخونم مهم اینه که کاهل شدم 😔

دقیقا همینطوره خودم هیچی کم ندارما ولی همیشه دنبال اون آرامشم وقتی دلم آشوبه هیچی ندارم انگار :)

ببین من خودم همیشه نماز میخونم و همیشه در بدترین شرایط بهترین حال ممکن رو دارم چون دلم قرصه یکی پشتمه که قرار نیست هیچوقت پشتمو خالی کنه خدا اون روزنه امیده تو همه روزای سختی  

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
همچین میگی سبک بازی در نمیارم انگار ماهاک حجاب نداریم دایما تو بقل پسرا ولوایم

جسارت به شما نکردم خیلی از چادری ها اینجوری هستن من کلا به کسی جسارت نکردم خودم رو گفتم

برنامه زندگی پس از زندگی همه قسمتاش و اگه تونستی نگاه کن آپارات و …

آدمایی بودن که می خواستن خودکشی کنن خوشبختانه منصرف شدن  نماز نمی خواندن نماز خوان شدن بعضی قسمت به نماز اشاره شده اما من دقیقا نمی دانم کدام قسمت بود خیلی برنامه قشنگ ‌جذابی هست نترس نگاه کن