سلام دوستان من حجابم کامله ها بد نمیکردم خدایی با کسی هم در ارتباط نبودمو نیستم و اصلا سبک بازی در نمیارم جلوی پسر و غریبه ها ولی یه مشکلی دارم اینه که تو نماز خوندن کاهلم چجوری شروع کنم نماز بخونم 😭 همش حس میکنم زندگیم یچیزی کم داره رو نظم نیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
ببین فقط اینو بگم که یکی از مادربزرگام نماز میخوند و اون یکی نه واقعا به چشم دیدم عاقبت بخیریش رو و چقدر مرفه زندگی کرد چقدر آرامش داشت همیشه چقدر خدا هواشو داشت و اون یکی مادر بزرگم به سختی زندگی میکرد 🥲
خودم نماز میخونم و دیدم دور و برم دختری که نماز خواند از قعر و جایی که همه مسخرش میکردن رسید به بالاترین جایگاه ها و کسی که نماز رو ول کرد پول و درسخون بودن و اینا هم نتونست خوشبختش کنه و از عرش به فرش رسید 💔 بازم خودت میدونی
خدا رو دوست داشته باش ببین چی به پات میریزه چجوری خوشبختی به سمتت سرازیر میشه
هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷