بچه ها تا حالا شده واسه ناهار برید خونه کسی و بهتون توهین بشه؟من خودم خونه مادرشوهرم دعوت بودیم با شوهرم هیچکس نبود مادرشوهرم میگو پلو درست کرده بود بعد غذاها رو تو بشقاب کشید اورد پای سفره یعنی از تو اشپزخونه خودش غذاها رو ریخت و اورد وقتی بشقاب ها رو گذاشت سه تا بشقابی که واسه خودش و پدر شوهرم و شوهرم بود پر بود از میگو ولی بشقابی که واسه من بود فقط چندتا میگو در حد هفت هشت تا توش بود انقد کم بود که پدر شوهرم و شوهرم از بشقاب های خودشون هی میگو جدا میکردن میریختن تو بشقاب من ولی من انقد بهم برخورده بود که از گلوم پایین نمیرفت چیزی .اونروز هیچی نخوردم .الان یکسالی میگذره از اون موضوع ولی هنوز فراموش نکردم خیلی بهم توهین شد با وجودیکه ما خونوادتا خیلی خوش خوراکیم و همیشه سفره مون پر و پیمونه نمیدونم چرا اونروز اینکارو کرد .شماها هم اینجور تجربه ای دارید
مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب شما رو خودمونی دونسته عزیزم.چرا مثبت فک نمیکنی؟
منم مادرم وقتی خودمون باشیم توی بشقاب میکشه میاره سر سفره یا کلا قابلمه رو میاره سر سفره...شما اون بشقاب پره رو انتخاب میکردی اسمتو که روی اون بقشاب کمه سند نزده بودن!الکی این فکرای جرت و پرت رو نکن واقعا
شاید قصد توهین نداشته واقعا شانس اون بشقاب سهم شما شده واسه این چیزای کوچیک ذهن خودتونو درگیر نکنید
درسته شایداون بشقابومثلابراخودش کشیده بوده ولی بدشانسی میفته جلوی شما. ....پیش میادبراهمه. ....من که ازاین اتفاقاخونه مادرشوهربیفته همه به روهم میاریم ومیخندیم
باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤