2777
2789
عنوان

واقعا میشه با دعا گرفتن، زندگی یکی رو خراب کرد؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 61 پست
یعنی برای شما هم دعای بد گرفتن؟؟ چکار کنم ؟ منم برم پیش دعانویس؟  چی بگم اصلا؟ نمیدونم باید چ ...

دعا نويس نه. کسی که بره سراغ دعا نويس طبق خویث پیغمبر مرتکب کفر شده

تا جهل روز به نیت رفع هر چی سحر و طلسمه و رفع سنگینی سوره ی تکویر و سوره ی یاسین  بخون

صذقه بده و یه 4 کنج خونت 4 قل و آیت الکرسی فوت کن 

و تحدیر (تند خوانی) سوره بقره که 70 دقیقه میشه دان کن هر روز پخش کن تو خونت ان شاء الله رفع میشه

به نیت آشتی فوریتونم 3 بار مزمل و 1 بار طلاق بخون ان شاء الله خیلی فوری آشتی میکنید بعدش

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

من نمیگم مشکل شما کارما هستا نه  کلی میگم  حقیقتش کارما هم زندگی رو به باد میده

بخدا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد به کسی بد کرده باشم! 

اما شوهرم رو نمیدونم. 

حقیقتش یکی از دوستان شوهرم در جریان مشکلاتمون قرار گرفته. امشب ی حرفی زد مثل حرف شما بود. این دوستش زنش رو چند سال پیش طلاق دادد و الان مجرده. و همیشه شوهرم حرفش رو میزد که علی بلد نبود زنش رو نگه داره! امشب همین علی دوستش گفت که به شوهرم حقته این اتفاقات داره میافته خدا زده تو کمرت! از بس من رو زیر سوال بردی!

الان حرف شما من رو یاد اون انداخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ دوس داشتی بگو اختلافتون سرچیه

میگه خونه بهم ریخته است و منظم نیستی در حالی که خودش هم آدم منظمی نیست. و میگه چرا دیر بیدار میشی از خواب 

در حالی که من دیر میخوابم که علتش هم خودشه. 

این دو ماه تمام تلاشم رو کردم که تمیز باشه خونه و موفق بودم اما اگر چیز کوچیکی ببینه فقط همون به چشمش میاد !

نمیدونم واقعا...  یعنی کار کی میتونه باشه! فقط تنها کسی که به ذهنم میرسه خواهرمه  حدود ...

ببین عزیزم بعضی وقتا خودمون به خودمون بدی میکنیم یه کم فکر کن ببین ممکنه یه جا دل کسی رو شکسته باشی یا نه چون کارما واقعا وجود داره. خود من یه جا دل زنداییم رو شکوندم چ درست عین اون بلا سرم اومد که هرگز فکر نمی‌کردم . چهار سال درگیر مشکلم بودم و جالبه تو اوج بدبختی و گریه هام چشم زنداییم تو ذهنم میومد و من بی توجه به این علامت تو ذهنم بهش فحش میدادم و میگفتم الان قیافه تو رو چرا یادم میاد آخه. بعد یکی بهم یه حرفی زد و من گفتم بزار امتحان کنم .به دیدن زنداییم رفتم و هر طور بود عذرخواهی کردم و حلالیت گرفتم. بخدای یکتا قسم زندگیم جون گرفت. دل شکستن تقاص داره. تو هم بیشتر فکر کن و تمرکزت رو به این سمت هم ببر. امیدوارم منظورم رو رسونده باشم

بخدا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد به کسی بد کرده باشم!  اما شوهرم رو نمیدونم.  حقیقت ...

پس شاید شوهر شما داره تاوان میده و تاوانش شما رو هم درگیر کرده 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

دعا نويس نه. کسی که بره سراغ دعا نويس طبق خویث پیغمبر مرتکب کفر شده تا جهل روز به نیت رفع هر چی سحر ...

ممنونم گلم 

حتما فردا شروع میکنم

خیلی دلم گرفته

اگر حل نشه آرامش برنمیگرده به خونمون

میگه خونه بهم ریخته است و منظم نیستی در حالی که خودش هم آدم منظمی نیست. و میگه چرا دیر بیدار میشی از ...

این بهونه گیریا یه دلیل دیگ داره ینی یه دلیل غیر از بهم ریخته بودن خونه مثلا افسردگی شوهرت مثلا فشار محیط کارش یا مثلا نتونه بچه دار بشه این مدل فشارا علت اونو پیدا کن

ممنونم گلم  حتما فردا شروع میکنم خیلی دلم گرفته اگر حل نشه آرامش برنمیگرده به خونمون

توکل بر خدا 

یه حرف خواهرانه 

مردا مرتب باشن زن با بزرگواری میتونه چشم پوشی کنه و نادیده بگیره ولی مرد نمیتونه. بهتره واسه آرامش زندگیت سعی کنی همیشه خونتو تمیز نگه داری. اینجوری بهتره 

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

ببین عزیزم بعضی وقتا خودمون به خودمون بدی میکنیم یه کم فکر کن ببین ممکنه یه جا دل کسی رو شکسته باشی ...

واقعا سردرگمم...

منم گاهی وقتها خواب خواهرم رو میبینم.

حقیقتش اینقدر بهم بدی کرد و حتی شکایتم کرد اما با این حال دلم تنگ میشه واسش... 

مادرم سعی کرد آشتی مون بده اما دو طرف نخواستیم ...

دختر من مثل جن زده ها شده بود دکتر بردم دارو داد بدتر شد

اخر رفتیم میش اقای روحانی که اصلا کار شر انجام نمیده دعا فقط برای خیر میده

تا دخترمو دید گفت وای جشم خیلی خیلی سنگینی رو بچه و مادره دعا داد دخترم خیلی بهتر شد

کلی هم مشاور بردیم

من تو خونم خیلی دیدم و کار مادرشوهرمه

تو خواستگاریمم تو در دستشویی ی کپه مو چند رنگ گزاشته بودن

این بهونه گیریا یه دلیل دیگ داره ینی یه دلیل غیر از بهم ریخته بودن خونه مثلا افسردگی شوهرت مثلا فشار ...

خودمم همین فکر رو میکنم که ریشه در چیزی دیگه داره. اما پیدا نمیکنم ریشه اش رو... فقط تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که به خاطر دلخوری حدود یک ماهه که با خانواده‌ ش رفت و آمد نمیکنم. بعد از ده سال که رابطه ی خوبی باهم داشتیم اینطور شد و فکر می‌کنم چون میخواد که دوباره برم و بیام شاید اینطور میکنه. و قرار هم بود که برم پیش مادرش و گل بخرم ببرم. که رفع دلخوری بشه. اما از بس خودمون باهم تنش داریم که مجالی ایجاد نشد که برم