2777
2789
عنوان

دلیل خونریزی شفاف بعد مدفوع کودک؟

279 بازدید | 57 پست

ببخشیدا خانوما معذرت گلاب به روتون پسرم چندروزه بعد مدفوع خونریزی شفاف داره دکتر هم بردم گفت احتمالا شقاقه برا شما پیش نیومده یا نظری ندارین ؟

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندروزه؟؟؟بعد دکتر گفته احتمالا یعنی با یه احتمال شما نشستی فقط بچتو نگاه میکنی ؟؟پاشو بچه رو ببر دکتر متخصص که جواب قطعی بده نه احتمال چقد خون سردی .دلم نمیخواد بهت بگم ممکنه چی باشه ناراحتت کنم یا دست پاچت کنم ولی هرچی سریعتر ببرش دکتر

دکتر خوب و باتجربه ببر  چیزی بهش نداد دکتر ؟

دکتر بهش داروی روان کننده داد قبلا پسرم یبوست داشت سابقه داره ولی خب اینبار نزدیک ۳ روزه مدفوع میکنه خونریزی داره البته امشب یکم کمتر بود

چندروزه؟؟؟بعد دکتر گفته احتمالا یعنی با یه احتمال شما نشستی فقط بچتو نگاه میکنی ؟؟پاشو بچه رو ببر دک ...

ازحرف من دلخور نشو لطفا... من بچه دارم یه لحظه عصبی شدم ازخون سردیت چون گفتی احتمالا اخه این چ دکتری برحسب احتمالش اعتماد کردی هرچی سریعتر بچه ببر متخصص

معلومه شقاقه نزار شکمش سفت بشه روان کننده بده  حتما یبوست داره اره؟

اره اتفاقا سابقه  یبوست داره عزیزم همسرم خیلی اعصابش خراب شده میدونم  برا اونه ولی شوهرماز بس نگرانه گفتم الان میرمتو سایت ببینم نظر بقیه چیه

چندروزه؟؟؟بعد دکتر گفته احتمالا یعنی با یه احتمال شما نشستی فقط بچتو نگاه میکنی ؟؟پاشو بچه رو ببر دک ...

۳ روزه البته روزی یه بار رو که میره مدفوع میکنه زکم خونریزی میکنه دکتر گفت شقاقه 

دکتر بهش داروی روان کننده داد قبلا پسرم یبوست داشت سابقه داره ولی خب اینبار نزدیک ۳ روزه مدفوع میکنه ...

باید سلونوسکپی بده احتمالا با یک دکتر نمیشه متتجه شد دکتر عوض کنید از تجربیات بقیه تستفاده کنید و دکتر معروف ببرید چند ماهشه ؟ چند سالشه ؟